Butakan mataku

8:34 AM

Siyes ckp, pgi ni dh lewat weih!! Tataw nak habaq lagumana, nak kata colgate, jauh panggang dri api weiii!! wakaka... Tataw npe, sejak2 Eira gtaw topix smlm, pgi ni terus pasang Hot FM. Abg Man & Abg Hafiz awal2 lagi dh tekun mendengaq. Kui3...


Tiba2 satu caller (gurl) gtaw kat DJ2 Hot FM [Farah & Faizal]. Ada sorang budak ni, dok nyanyikan lagu Spring...

'Jika benar cinta itu buta, butaKAN mataku'
aduyaii adiQ... cinta tu mmg betul x buta, yg buta ialah mata org yg bercintun itu wokey??? wakaka... tpi betul kn pe yg umie ckpkan nieh? betulkn? kan? kan? kan? wah! bnyk betul kan umie... ni salah kanda la ni... wakaka.... kanda pulak yg dip'salahkan

Kau hilang bila ku tiba
Kau datang bila ku kecewa...
Terasa diri...di persenda...
Dimana berakhirnya nanti
Permainan sandiwara mu ini...
Sesungguhnya aku... tak mengerti...
Jika benar cinta itu buta...
Butakah mata ku...
Berkali terluka masih jua... ku menunggu...
Apa yang ku inginkan...
Cuma kejujuran dalam perhubungan...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...