1.Sila letak award di blog anda Award ni dapek dri zie huhu... akak bukan xsoka zie, nak menjawab yg ketaq tu Apa2 pun, khas buat zie &am...

Jawab Tag logH (Amazing Blog)

0 Comments
1.Sila letak award di blog anda
Award ni dapek dri zie huhu... akak bukan xsoka zie, nak menjawab yg ketaq tu
Apa2 pun, khas buat zie & kak ngah (Germany), akak luangkan masa yg bnyk terbuang ini okeh?

2. * zie suka surf internet (akak pong sangat soka)* Sekarang berjinak2 belajar menjahit (wah! akak baru jak terkeneng2 hengat nak blaja dgn mak anjang)* Azie lebih senang sms dengan cik abg dari cakap telefon berbeza dengan cik abg 1 hari nak dekat 10 panggilan untuk azie (akak pong sama ok? dh rsa mcm berchenta balek la pulak)
* Suka masak tapi malas basuh pinggan.
* Mata kucing my fav buah. Kalau beli 5 kilo azie bleh habiskan. (oh tidak! kenangan buah mata kucin huhu..)* Suara sekarang makin lantang klu sebelum kawen cakap pun orang tak dengar. (eayH? ye ke? bukan same je ke? =P)* Lembut orangnya tapi hakikatnya kasar (wah! tpi dgn akak kalah jugek, kan?)
* Suka jalan-jalan. Mana-mana pun tak pe sebab boring klu duduk umah 1 hari.
* Kuat tidur..Hahahahahah (gerk! boley caye ke?)
* Suka mop umah.1 hari 3 kali ,kalu hari cuti.Hari bekerja 1 kali.Nie hobi yang terbaru sebab hobi erin sekarang suka tuang susu.Heheheeheh. (owhh!! hobi ka? akak sampai sekarang tiap2 ari dok mop.. kalo g umah mak anjang pun akak dok ngemop huhu..)

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
§ Suka juga surfing, terutama nak wat cosway, amway, igg plus, & sharing2 cite dgn kawan2
§ Suka dgr music kuat2 kalo tension, kalo kat opis, kalo marah sngt2 @ tension, akak akan g bilik air tuk coci muka, sisir rambut {kasi sejOk ckit dowh... huhu}
§ Suka tgk barang2 yg santek2, deco santek2, org santek2 {geRk! wakaka}
§ Suka berckp, xkira masa, xkira tempat, janji boley berckp {xpe ke akak gtaw cm nieh?}


§ Suka mbaca buku, terutama novel tulisan Ramlee Awang Murshid. Kalo dh membaca, mmg lupa diri huhu...
§ Suka buat kejutan, terutama mengusik kawan2 cyber dialam maya sampaikan ditabalkan jadik 'cip' tuk geng tOmEnjEtZ.. {kejutan hape? ane bley gtaw =P}
§ Suka cari gado dgn org2 yg tersyg & terchenta.. cnth kawan2 bahek, kanda {ini target utama okey?} coz dgn gado2 manja la mengeratkan lagi sesuatu hubungan, xbegitu kanda?
§ Suka nonton movies terutama astro. Kat umah tu xlarat nak bergadoh dgn gaban2 coz durang nak tingok Disney Channels. Huhu.... asyik kalah je dgn durang


§ Lebih suka duduk rumah drpd keluar merapu
§ Ni hobi terbaru coz dh gian huhu... men bowling & xlama lagi nak menetest paint ball le plak wakaka.... {jgn terbarai sudeh huhu}


Heh?? da abeh ka? baru hengat mo tambah lagi huhu... Mangsa seterusnya... Jeng3.. Sila jawab tag nie


Datin => hahhh!!! tuhari xjawb kan?! kali ni bgi lagi tugasan wakaka..
Nora => xreti2 lagi? wat homework cpt! =P
Sweethani => ni pun kwn dialam tagged hehe..

..... sapa lagi ek? yg lain2 relex dlu la okeh? wakaka...


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...