Thursday, August 13, 2009

Jawab Tag logH (Amazing Blog)

1.Sila letak award di blog anda
Award ni dapek dri zie huhu... akak bukan xsoka zie, nak menjawab yg ketaq tu
Apa2 pun, khas buat zie & kak ngah (Germany), akak luangkan masa yg bnyk terbuang ini okeh?

2. * zie suka surf internet (akak pong sangat soka)* Sekarang berjinak2 belajar menjahit (wah! akak baru jak terkeneng2 hengat nak blaja dgn mak anjang)* Azie lebih senang sms dengan cik abg dari cakap telefon berbeza dengan cik abg 1 hari nak dekat 10 panggilan untuk azie (akak pong sama ok? dh rsa mcm berchenta balek la pulak)
* Suka masak tapi malas basuh pinggan.
* Mata kucing my fav buah. Kalau beli 5 kilo azie bleh habiskan. (oh tidak! kenangan buah mata kucin huhu..)* Suara sekarang makin lantang klu sebelum kawen cakap pun orang tak dengar. (eayH? ye ke? bukan same je ke? =P)* Lembut orangnya tapi hakikatnya kasar (wah! tpi dgn akak kalah jugek, kan?)
* Suka jalan-jalan. Mana-mana pun tak pe sebab boring klu duduk umah 1 hari.
* Kuat tidur..Hahahahahah (gerk! boley caye ke?)
* Suka mop umah.1 hari 3 kali ,kalu hari cuti.Hari bekerja 1 kali.Nie hobi yang terbaru sebab hobi erin sekarang suka tuang susu.Heheheeheh. (owhh!! hobi ka? akak sampai sekarang tiap2 ari dok mop.. kalo g umah mak anjang pun akak dok ngemop huhu..)

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
§ Suka juga surfing, terutama nak wat cosway, amway, igg plus, & sharing2 cite dgn kawan2
§ Suka dgr music kuat2 kalo tension, kalo kat opis, kalo marah sngt2 @ tension, akak akan g bilik air tuk coci muka, sisir rambut {kasi sejOk ckit dowh... huhu}
§ Suka tgk barang2 yg santek2, deco santek2, org santek2 {geRk! wakaka}
§ Suka berckp, xkira masa, xkira tempat, janji boley berckp {xpe ke akak gtaw cm nieh?}


§ Suka mbaca buku, terutama novel tulisan Ramlee Awang Murshid. Kalo dh membaca, mmg lupa diri huhu...
§ Suka buat kejutan, terutama mengusik kawan2 cyber dialam maya sampaikan ditabalkan jadik 'cip' tuk geng tOmEnjEtZ.. {kejutan hape? ane bley gtaw =P}
§ Suka cari gado dgn org2 yg tersyg & terchenta.. cnth kawan2 bahek, kanda {ini target utama okey?} coz dgn gado2 manja la mengeratkan lagi sesuatu hubungan, xbegitu kanda?
§ Suka nonton movies terutama astro. Kat umah tu xlarat nak bergadoh dgn gaban2 coz durang nak tingok Disney Channels. Huhu.... asyik kalah je dgn durang


§ Lebih suka duduk rumah drpd keluar merapu
§ Ni hobi terbaru coz dh gian huhu... men bowling & xlama lagi nak menetest paint ball le plak wakaka.... {jgn terbarai sudeh huhu}


Heh?? da abeh ka? baru hengat mo tambah lagi huhu... Mangsa seterusnya... Jeng3.. Sila jawab tag nie


Datin => hahhh!!! tuhari xjawb kan?! kali ni bgi lagi tugasan wakaka..
Nora => xreti2 lagi? wat homework cpt! =P
Sweethani => ni pun kwn dialam tagged hehe..

..... sapa lagi ek? yg lain2 relex dlu la okeh? wakaka...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...