Tarawih

10:14 PM



Drpd hari isnin lagi kakak & adik da bising2 ngajak g tarawih... aduyaii!! anak2 umie nieh huhu.... Alhamdulillah, termakbul jugak permntaan durang mlm ni... ayah & mak ngajak sekali g tarawih...
Bila dh rakaat ke 8, tinggal witir jak lagi, si adik dri rakaat ke 6 dh mula tarik2 telekung umie ajak balek (pulak dah!!!), siap gtaw penat la, apa la... tiba2 dok dengaq kata nak kencing... x kosentrate dh tyme tu nak solat huhu... abeh ja rakaat ke 8 jak, klang klibut umie tarik gaban2 umie ni kuar. Siap pesan kat mak, mak tnjuk jari 3 kat umie (witir kn xabeh lagi huhu) tpi, umie bisik kat mak, 'depa nak pi kencin plak dh' tersengeh2 mak




You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...