Pertempuran yg ayu

8:46 AM

akhirnya.... August 1st menyaksikan battle yg ditunggu2kan ececeh.... =P yg pasti, mmg windu bangat sama syah, datin, anakkunci, ctpayung & idah yg last minit xdpt nak expose kan diri tu huhu.. yg pasti, mmg bez gile!!


syah, ko jgn marah, akak amek gambo dekorasi ni.. tgk datin, blom pape dh nyanyi 'pohon beringin daunnya rendang, akar jerejah cecah kebumi, penghibur aku, menolong aku... .... aku nak kwen dgn anak raja weiiii!!!'


yg pasti, sblm lempaq bola bowling, nasi lemak 8 pnggan, nugget, mee 2 pnggan, teh campur dgn fresh oren....!! jgn lupo lauk sardin ok?


yg pasti, datin dok kuarkan duit pertaruhan dh ok??



sambil2 tu, kami2 ni pong ape laie wei??? mencapap sakan logh!!!




jgn tnya kalo namo kene SEPOH laju2 wokeh???!!! haisH!!!


Game 1st, umie menang ok? bukti? 'R' ialah umie!! wakaka... 2nd game kasi datin la plak =P



ni??? kowang toksah taw lagi baguih ok?


yg pasti, mmg bez gile r... huhu... xpe2 len kali kita kasi game 'paintball' plak, amcm? ada brans???

more photo took from datin's blog... (datin, mintak ampun, patik pacal yg vogue ini xamek gambo bnyk huhu)


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...