Kisah monday morning

10:19 AM

Awal umie bgun pgi tadi. Gaban2 umie dok menunggin tdo lagi http://www.emocutez.com Jenoh jugak la dok kejutkan durang. Pgi ni rsa mcm bez je dok drive. Slalu pgi senin la yg paling umie xsOka ok? Tpi ntah harini.... mood ok jerk! http://www.emocutez.com

Sempat g beli nasi lemak kat 'merbah sempak' (btoi ka nama ni? hehehe). Msg dgn Jane (supervisor yg satu palak nieh!!) yg umie belikan tuk dia sekali. Smpai kat opis, terus ngadap nasi lemak tdi... fuhhhh!! bez woo http://www.emocutez.com

Tgh2 sembang dgn Jane, abg hafiz hulurkan satu beg plastik itam

'ni abg man bgi' eayh? dia kan coti?
'dia pesan bgi pd anis & jane, abg hafiz ikut sekali g penang, tpi abg hafiz balek, dia tinggal' owhh!! cm tue citenye..

apa lagi? ngadap logh.... taw ape dia dlm beg pelestik tu? wakaka... 'pickle' wee!! http://www.emocutez.com

pickle @ jerok mmg kesokaan umie okey? even umie ni mmg mmpunyai tonsilitis dri sekolah rendah lagi (disebabkan asam) tpi, asam mmg xdapek umie nak tinggalkan okeh? huhu... http://www.emocutez.com



>>Mustahil xterliur kn? huhu... http://www.emocutez.com <<

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...