Kebelengguan

11:02 AM

Drpd smlm lagi aku emo. Perasaan itu aku simpan dri hari sabtu lagi. Luahan demi luahan, msih xdpt mententeramkan hatiku ini yg seseolah gunung berapi yg bakal memuntahkan lava. Entah apa perasaanku ini, bukan kecewa, bukan sedih, bukan marah, bukan juga hampa. Kemgkinan kesemua campuran2 itu yg membuatkan aku sendiri confused dgn apa yg aku rasai kini..

Betul kata org, sesuatu gambar mmpu menjelaskan seribu satu makna.. pd aku, ianya MENJELASKAN segala2nya... betapa peritnya menghadapi kenyataan, betapa payahnya utk menerima; namun KENYATAAN yg pasti belum jua ditemui. Bodoh kah aku memahami keadaan ini? Bongokkah aku melihat segala nyata maya ini? Yg pasti, sesuatu itu telah berlaku..

Aku tahu kau tahu apa yg berlaku kini. 22 seseolah xperlu kita ingati & kenangi kerana ianya bukannya satu tarikh yg bahagia buatku. Ia menunjukkan betapa aku telah diperlakukan sebegini selama ini

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...