Kebelengguan

11:02 AM

Drpd smlm lagi aku emo. Perasaan itu aku simpan dri hari sabtu lagi. Luahan demi luahan, msih xdpt mententeramkan hatiku ini yg seseolah gunung berapi yg bakal memuntahkan lava. Entah apa perasaanku ini, bukan kecewa, bukan sedih, bukan marah, bukan juga hampa. Kemgkinan kesemua campuran2 itu yg membuatkan aku sendiri confused dgn apa yg aku rasai kini..

Betul kata org, sesuatu gambar mmpu menjelaskan seribu satu makna.. pd aku, ianya MENJELASKAN segala2nya... betapa peritnya menghadapi kenyataan, betapa payahnya utk menerima; namun KENYATAAN yg pasti belum jua ditemui. Bodoh kah aku memahami keadaan ini? Bongokkah aku melihat segala nyata maya ini? Yg pasti, sesuatu itu telah berlaku..

Aku tahu kau tahu apa yg berlaku kini. 22 seseolah xperlu kita ingati & kenangi kerana ianya bukannya satu tarikh yg bahagia buatku. Ia menunjukkan betapa aku telah diperlakukan sebegini selama ini

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...