Wednesday, March 03, 2010

Bakso vs Sushi

Bila xsehat neh, memcm bagai lah yg umie tingin nak hadap! pdhal bukannya mkn betul2 pun... haha.. xcye? xcye dh! muahaha..

g lh carre4 smlm mncarik sushi yg segar bugar konon, siap terpandang pkok duit2 yg santek tok diletak ateh meja... lawO gak layan tok wat hiasan neh!! apa lgi? rembat!! terpandang plak kektus dlm cwan wain, pergh! mmg lawo gak! tpi ateh nasihat yg tercinta, xjadi lah ngambik.. uhuu... xpe2, t ajak r laling g beli jugak2 kuang3.. riso bona dia, umie g lempaq kat org tyme umie hangin... muahaha... ada aku kisah? =P lalala...




terliur x dgn bakso tu? fuhh! bez wooO!! merecik peluh2.. hiks! tpi mmg layan abeh r.. daging bebola tu durang wat sndiri, dgn kembong2 nya, busat2 nya, fuhhh!! trangkat abeh!

2 comments:

myfuzzyworld said...

Salam Umie Nur Pu3 & semua pembaca blog ini,

Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality

Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor

External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

NuR Pu3 said...

wah! tQ2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...