Bakso vs Sushi

8:49 AM

Bila xsehat neh, memcm bagai lah yg umie tingin nak hadap! pdhal bukannya mkn betul2 pun... haha.. xcye? xcye dh! muahaha..

g lh carre4 smlm mncarik sushi yg segar bugar konon, siap terpandang pkok duit2 yg santek tok diletak ateh meja... lawO gak layan tok wat hiasan neh!! apa lgi? rembat!! terpandang plak kektus dlm cwan wain, pergh! mmg lawo gak! tpi ateh nasihat yg tercinta, xjadi lah ngambik.. uhuu... xpe2, t ajak r laling g beli jugak2 kuang3.. riso bona dia, umie g lempaq kat org tyme umie hangin... muahaha... ada aku kisah? =P lalala...




terliur x dgn bakso tu? fuhh! bez wooO!! merecik peluh2.. hiks! tpi mmg layan abeh r.. daging bebola tu durang wat sndiri, dgn kembong2 nya, busat2 nya, fuhhh!! trangkat abeh!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Salam Umie Nur Pu3 & semua pembaca blog ini,

    Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality

    Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor

    External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    atau boleh terus ke:
    http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

    TQVM
    -zu-

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...