Bakso vs Sushi

8:49 AM

Bila xsehat neh, memcm bagai lah yg umie tingin nak hadap! pdhal bukannya mkn betul2 pun... haha.. xcye? xcye dh! muahaha..

g lh carre4 smlm mncarik sushi yg segar bugar konon, siap terpandang pkok duit2 yg santek tok diletak ateh meja... lawO gak layan tok wat hiasan neh!! apa lgi? rembat!! terpandang plak kektus dlm cwan wain, pergh! mmg lawo gak! tpi ateh nasihat yg tercinta, xjadi lah ngambik.. uhuu... xpe2, t ajak r laling g beli jugak2 kuang3.. riso bona dia, umie g lempaq kat org tyme umie hangin... muahaha... ada aku kisah? =P lalala...




terliur x dgn bakso tu? fuhh! bez wooO!! merecik peluh2.. hiks! tpi mmg layan abeh r.. daging bebola tu durang wat sndiri, dgn kembong2 nya, busat2 nya, fuhhh!! trangkat abeh!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Salam Umie Nur Pu3 & semua pembaca blog ini,

    Saya ingin menjemput anda semua untuk participate dlm survey saya berkenaan dengan Blog Quality

    Evaluation. Anda juga berpeluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor

    External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    atau boleh terus ke:
    http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

    TQVM
    -zu-

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..