Iphone @ Nokia??

4:29 PM



sejak2 da ada line laen neh, da fening2 lalat umie mikir cmner je umie nak ngusung mende alah neh! dh la umie neh jenis pelupa, nak ngusung2 le plak!!! heh!!

terpandng la kat sum1 aritu, menunjuk2 iphone.. (pdhal iphone dia ngOk gak!! anto msg byk kali pun, xmsuk!! pape ntah!!) siap bgtaw r, iphone ada dual simcard! asOka??


yg sebenar2nya, umie ada gak nenong g jengok nokia.. terfandang X6-00 32GB.. maheh!! nak boh pe je dlm tu pai 32GB? yg hok 8GB neh pun xlarat nak boh lagu dah! sehari suntuk pun xabeh2 dgr lagu.. erm... cmner ek??


reasOn yg paling kuat ialah, umie xnak pgang hp manyak2 neh!! uhuu.. cukup r seketui ye x? tpi alang2 mbeli, biar la alah memakai.. mcm nokia umie neh, da 2 thn taw!! ramei yg jeling2.. sayng woOO!! hp 1st yg mahei bangat da dlm idOp umie neh!!

terbingai2 r umie ngah pk, cun gak neh umie g trade umie nye N95 8GB, Sony C902 + T303 dgn Iphone plus tOpup.. xgtu?? erm.. ntah r.. cmner ek?? ka nak masuk kn list iphone dlm bday wish ka?? muahaha... mau butak hby ku itu! =P

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...