Bila xsehat in d house

8:34 PM





Dari last week laie umie xsehat, tpi kugagah kn jugak2 ke opis.. pai kan rsa da merangkak taw!! uhuu... tpi this week mmg umie kalah.. dgn rupa da mcm xtdo setahun, palak ni da rsa mcm blur gile!! pembukaan march, umie MC lah.. semlm, seharian kat uma.. mmg x kemana2.. dh la ubat ckit punya bsar nak telan!! berpuluh2 kali umie telan tpi xlepas! uhuu... slalu umie nye antibiotiok 500mg, kali ni kasi up ckit!! 625mg!! hamek kO!! baek punya! sib baek susu strawberry bleh tolong sama uhuu..

automatik, pas je telan ubat2 terseksa neh, xsampai setengah jam, mata umie mcm disuruh2 tdo! apa lgi? rebah lah ateh katil mucuk sambil berselimutkan totO dlm kesejukn aircOnd! pergh! xbleh tahan.. ^_^

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..