Family Day @ PD

10:21 AM

Ini lh dia nye vacation dept trip @ Telok Kemang, N9. Gile panas woO!! Umie dh r xsehat, sOra totally out! tpi arini, still vogue mai opis taw! hak3.. xtaw r dpt bertahn pai tghari @ x neh.. sengal2 gile da badan neh.. pdhal pas balek dari N9 smlm, seharian tdo! Spt biasalah, umie mmg payah nak bergambO2 neh... so amek gambo sepakat2 ja r! Tgk r aksi2 superman kecik kitowang neh.. Gaban2 umie, mmg xterlepas drpd aksi.. Hmper mmg gila byk dpt weh! hahaha.. tpi mmg benda2 yg ringan je pun.. still umie prefer kat Bagan Lallang lagi r.. walaupun dekat, xde swimming pool tpi ok r.. walaupun msak pn sndiri, mmg gile puas aty woo.. daging2 & ayam2 diperap pai terasa kesedapan bila panggang & mkn.. fuhh!!!

pe kes superman kecHik ni sOka bOnar ngangO ek?



1 happy family, umie nye ane?? uhuu..

Ni aksi sicikenet yg xpuas2 men air! heh! pai terketo2 pun, nak men air gak lagik! mana gambo umie? toksh tanya r, moka & kesengalan da mcm hape lgi da.. mmg xingt pe dh, pas makan ubat je, sengal2 pun dok layan gak ngambik gambo durang neh! heh!









You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..