MC lgi??

12:17 PM

Badan da start rsa seram sejok, umie gagahkan jugak makan ubat.. rupanya lau da nak demam tu, demam jugak!! aduyaii!! umie xbleh nak bngun langsung! Abie tolng antarkan gaban2 tu g sekolah.. umie bgn pkl 9pgi, terus bersiap2 konon nak g kje (pdhal berjalan pun terhoyong hayang mcm mbok todi) last2 g kinik, dOct advised soh rehat cOz aircnd mmpu wat antibody kita lemah... hmm sabO je r..



dh pas makn ubat bagai, heh! rsa segar bugar je r plak!! ape lgi? layan mOvie r plek! =P
sampai kat Cineleisure Dsara, plan mula nak tgk cite 'Percy Jackson & The Lighting Thief', skali abie beriya2 bangat nak tGk 'Book of Eli' almaklumlah Denzel Washington mmg pelakon favorite abie..



bgi umie, skadar bleh lyn je r.. mcm kata abie, 'kalu g lyn percy pn xpe' aduyaii! baru mO taw ka? plan umie, Insya Allah akan bwk jugak gaban2 neh g tgk Alice In Wonderland ujung bulan neh.. bukan pe, tiap2 mggu start dari last week, mmg ade je knduri kwen pai ujung bulan neh. Jdi alamatnya kne r tggu tyme free ckit



peh dari tu, abie terperasan ada tempat bowling, so? pe lgi? layan r hak3.. buley thn gak tempat dia.. abie plan gak, nnti pas bwk gaban2 g layan boWling skali ^_^ i ok je..



utk April plak, umie da berura2 sumthng taw!! muahaha.. April neh kebetulan Abie ada game, pe kata umie pOng ikOt skali?? ceh!! lantak r, low bloOd pun lOw blood r.. jnji rOck! hak3.. mmg nak kene try jugak2 neh 'paintball'.. abie da set dh! lau dia xregisterkan nama umie, mmg nak kne karate r!! muahaha.. jgn marah taw abie.. ngee..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...