Bila 'selera' xsampai ketahap yg septtnya..

10:48 AM

Sure pelik2 je umie neh kan? haha...
ari mggu neh mmg BZ & EMO wat umie... npe? erm... ntah r.. mgkin faktOr kepanasan kOt.. ntah r.. tpi umie mmg cpt cengei punya lah! mcm semalm, g kenduri kwen.. mmg la panez gile ok? sib baek x sakit palak! menu lauk memng biasa2 je, tpi bgi umie lau da lapO, sental je r..

balek uma, trus tdo pai dkat pkl 5... hah! lega aku! bgn terus wat keje pe yg ptt.. potOng r cili kering tOk di blend wat stOck tyme keje t r kn.. bukan pe, balek keje da kalang kabut, senang nak trus masak bila stOck da ade ye x? muahaha..

mak ade bekalkan ikan masak cuka, masak lemak pucuk ubi, rendang daging (lauk kenduri), so ptg tu kami anak beranak makan tu jelah.. mmg umie pun join sama tyme makan.. pas je makn, rasa mulut mcm nak 'makan' sumthng.. heh! pelik je neh!!

pkl 10mlm, umie wat perangai!! wat kueyteOw gorEng!! muahaha... pueh aty neh!! wat pedas2 gitu! bak kata adik, 'umie, adik ghase mulut adik terbakO' sambil jari tunjuk kat keliling bibir dia...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..