Bila 'selera' xsampai ketahap yg septtnya..

10:48 AM

Sure pelik2 je umie neh kan? haha...
ari mggu neh mmg BZ & EMO wat umie... npe? erm... ntah r.. mgkin faktOr kepanasan kOt.. ntah r.. tpi umie mmg cpt cengei punya lah! mcm semalm, g kenduri kwen.. mmg la panez gile ok? sib baek x sakit palak! menu lauk memng biasa2 je, tpi bgi umie lau da lapO, sental je r..

balek uma, trus tdo pai dkat pkl 5... hah! lega aku! bgn terus wat keje pe yg ptt.. potOng r cili kering tOk di blend wat stOck tyme keje t r kn.. bukan pe, balek keje da kalang kabut, senang nak trus masak bila stOck da ade ye x? muahaha..

mak ade bekalkan ikan masak cuka, masak lemak pucuk ubi, rendang daging (lauk kenduri), so ptg tu kami anak beranak makan tu jelah.. mmg umie pun join sama tyme makan.. pas je makn, rasa mulut mcm nak 'makan' sumthng.. heh! pelik je neh!!

pkl 10mlm, umie wat perangai!! wat kueyteOw gorEng!! muahaha... pueh aty neh!! wat pedas2 gitu! bak kata adik, 'umie, adik ghase mulut adik terbakO' sambil jari tunjuk kat keliling bibir dia...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...