Niyang Rapik

8:30 AM

Hari Jumaat @ 26/2/2010 pas maghrib, kami anak beranak g 'serang' OU. Alasan utk ngabehkan tiket yg dok ado neh.. tercogok2 kat situ, sekali TGV confirmed kata boley tgk cita apa2 jugak! wah! i sangat soka! apa lgi? Niyang Rapik r jadi pilihan, mmg xpernah g nonton tyme2 malam neh, coz bgi umie malam is for tido! wakaka.. xpasal2 midnight kitowang start pkl 9:20mlm pai la 10:55mlm..

Cite dia? erm.. ok lo! Bgi umie, umie mmg r ada pantang2 tersendiri (almaklumlah, arwah opah mmg ada je pesan2 mende cenggini kan?) so, tok org2 yg dh ADVANCE jaman2 skrg neh, pe kata g layan? muahaha..


sblum nonton, g makan dulu! ni harus r okey?




Erm.. cite ni mmg mengingatkan umie pd kejadian yg belaku disekeliling pun! Kalu lah yg hok dok 'pedajal' idop org tu kene camnieh, mmg gile bezt! Muahaha... pape pun, layanz!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...