Niyang Rapik

8:30 AM

Hari Jumaat @ 26/2/2010 pas maghrib, kami anak beranak g 'serang' OU. Alasan utk ngabehkan tiket yg dok ado neh.. tercogok2 kat situ, sekali TGV confirmed kata boley tgk cita apa2 jugak! wah! i sangat soka! apa lgi? Niyang Rapik r jadi pilihan, mmg xpernah g nonton tyme2 malam neh, coz bgi umie malam is for tido! wakaka.. xpasal2 midnight kitowang start pkl 9:20mlm pai la 10:55mlm..

Cite dia? erm.. ok lo! Bgi umie, umie mmg r ada pantang2 tersendiri (almaklumlah, arwah opah mmg ada je pesan2 mende cenggini kan?) so, tok org2 yg dh ADVANCE jaman2 skrg neh, pe kata g layan? muahaha..


sblum nonton, g makan dulu! ni harus r okey?




Erm.. cite ni mmg mengingatkan umie pd kejadian yg belaku disekeliling pun! Kalu lah yg hok dok 'pedajal' idop org tu kene camnieh, mmg gile bezt! Muahaha... pape pun, layanz!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..