Transformasi pertama pt7

11:23 PM





ha.. ni lah dia tempat bersemayam nye umie =P eceh! wakaka... lebih privacy ye x? umie paling suka lau ada pemandangan luar, umie rsa xterkepong sngt! lau x, umie acapkali terjengok2 kebelakang tuk tgk keluar tingkap.. npe entah... hehehe... rsa umie walaupun pemandangan diluar nun bukan la secantik mana, tpi umie sOka!! sangattt lah soka!! tpi panas2 sngt xbleh le plak! kang cair.. kui3..

dlm palak neh dok pikiaq2 nak ngusung radio kecik! tpi hok ada kat umah besO le plak... hmm.. berura2 da nak g jengok ladio kecHik kat kedai hok yg murah2 nun.. tingok r camner.. haha.. abeh r.. lingkup 3rd floor neh t! muahaha.. t nak kecEk kat hubby lah belikan umie apa2 tOk umie letak kan jdikan hiasan chewahh!! boh pokok kektes pong santek gak neh! agak2 marah jak, g lempO trus! wahh!! bak kata abg man 'motO' harimO berantei! ampeh sungGoh!! heh!! ane de harimO? umie kude r! weng!!

ptg smlm, umie mrah betul dgn sum1.. siap kol marah2 bagai!! mula tanya xmengaku, siap bgi alasan itu ini.. bila bgtaw dia balek yg umie taw pe yg dia buat, terdiam terus!!! siap bgtaw xnak la bgtaw betul2, kang umie ckp pe plak! aduyai! kasitaw sudah! wat pe je nak menipu? hampeh toL! tpi umie ok, umie wat2 budus sudah! xkemana pun menipu tu! balek2 tang tu jugak! heh!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..