The tooth Fairy

1:31 PM

sape blum tingok ini celita?? g lh tingok! mmg selonok3!! bwk r anak2 g layan cite neh, mmg xruGi!

bgi umie lh kan, mmg ada betul nya cite neh... bukan pe, kita yg da lalui jaman2 dewasa neh, xkan nak layan dh alam fantasi bebudak, betul x? sebetul nya, fantasi kanak2 ni amat penting tuk tumbesaran mereka.. kita sendiri pun pernah alami.. walau cmne pun, kita sbgai parents perlu jugak tuk pantau coz takut fantasi neh memudaratkan anak2.. betul x?

meh layan synopsis:-



Dwayne Johnson is "The Tooth Fairy", also known as Derek Thompson, a hard-charging minor league hockey player whose nickname comes from his habit of separating opposing players from their bicuspids. When Derek discourages a youngster's hopes, he's sentenced to one week's hard labor as a "real" tooth fairy, complete with the requisite tutu, wings, and magic wand. At first, Derek "can't handle the tooth" - bumbling and stumbling as he tries to furtively wing his way through strangers' homes...doing what tooth fairies do. But as Derek slowly adapts to his new position, he begins to rediscover his own forgotten dreams.

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..