Ajaib

1:22 PM

Hei jauh sangatkah engkau hendak pergi, dan sembunyi tak mahu jumpa-jumpa aku
Laju sangatkah engkau hendak cabut lari, hendak cabut dari kata-kata yang dulu
Lututmu itu betulkan dulu
Kencangmu itu pastikan dulu

Ke mana
Nak kau pergi
Ke mana
Nak kau lari
Sedang kau tak mampu lari dari ajaibnya cintaku

Ajaibnya
Tak kau tahu
Engkau sangka bulan-bintang tempat yang sudah habis tinggi

Ajaibnya
Tak kau tahu
Engkau sangka sepinya mimpi aku tak akan dapat tembusi

Bulan yang satu
Bintang seribu
Di manapun ada kekanda

Mahu ke mana
Pergilah dinda
Pasti kanda akan siap menunggu… mu… ooo-ooo emmm-emmm

Bila malam
Rebah tidurlah adindaku
Di ranjangmu
Pasti kekanda muncul di dalam mimpi… aaa-aaa-aaa oh-aaaaa

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...