Harini lh ari yg faling sengal sekalik! keje xbrapa byk.. nak wat 'cleaning' pun xdapek coz pas CNY neh umie sekali lgi diarahkan p...

Transformasi pertama pt6

0 Comments
Harini lh ari yg faling sengal sekalik! keje xbrapa byk.. nak wat 'cleaning' pun xdapek coz pas CNY neh umie sekali lgi diarahkan pindah! adoila, baru 3 mggu dok cinih da kne pindah =( tpi ok gak, coz tempat yg bakal umie dok tu, belakang nye ialah pemandangan yg sangat lah indah! bangunan2 metrolitan tueh! wakaka.. buley r sesekali coci mata tyme boring2 @ tyme stress yg teramat sangat tu! ekceli, tmpt umie skrg ialah ditengah2.. kat belakang umie ialah Huzaifa, Business Controller kitowng. So now dia kene pindah ke arah dua row drpd tempat sekarang & umie amek tempat dia! wah! i sangat sOka!!! muahaha..

berita psl perpindahan ni baru umie dpt taw tengahari semalam.. haha.. xpe2, pindah pun pindah r.. ada privacy cket! weeeee!! sangat selonok2! ngah pk2 jugak neh nak letak pe je tok decorate tempat umie yg secoet neh? dolu2 nye adiah pun xde dh! hiks! tpi kn, umie ada satu gambar yg nak disharekan kat sini.. ahok!

ni honeymoon dolu2 r kn.. tpi mmg indah je taw! ane xnye, dgn nora, ina, mak, ayah & herol sekali ikot! msa tu GE ade wat department trip.. so ayah saje lah ngajak semua (ekceli, ayah mmg soka ngajak anak2 bercoti sekali)



wah! msa ni moda remaja laie.. ane xnye, 9thn dlu tuuu!! fuyyooO!!! perasan x tgn yg dok pegang tiang belakang umie tu? alah! yg baju munge2 tu r... haaa! tu lah mak.. hehehe... dia kegayatan! =P now turn umie plak uhuu... =( tpi still boley nek r!! xcye? xcye dh! i xkisah pun! kuang3!


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...