Transformasi pertama pt6

5:02 PM

Harini lh ari yg faling sengal sekalik! keje xbrapa byk.. nak wat 'cleaning' pun xdapek coz pas CNY neh umie sekali lgi diarahkan pindah! adoila, baru 3 mggu dok cinih da kne pindah =( tpi ok gak, coz tempat yg bakal umie dok tu, belakang nye ialah pemandangan yg sangat lah indah! bangunan2 metrolitan tueh! wakaka.. buley r sesekali coci mata tyme boring2 @ tyme stress yg teramat sangat tu! ekceli, tmpt umie skrg ialah ditengah2.. kat belakang umie ialah Huzaifa, Business Controller kitowng. So now dia kene pindah ke arah dua row drpd tempat sekarang & umie amek tempat dia! wah! i sangat sOka!!! muahaha..

berita psl perpindahan ni baru umie dpt taw tengahari semalam.. haha.. xpe2, pindah pun pindah r.. ada privacy cket! weeeee!! sangat selonok2! ngah pk2 jugak neh nak letak pe je tok decorate tempat umie yg secoet neh? dolu2 nye adiah pun xde dh! hiks! tpi kn, umie ada satu gambar yg nak disharekan kat sini.. ahok!

ni honeymoon dolu2 r kn.. tpi mmg indah je taw! ane xnye, dgn nora, ina, mak, ayah & herol sekali ikot! msa tu GE ade wat department trip.. so ayah saje lah ngajak semua (ekceli, ayah mmg soka ngajak anak2 bercoti sekali)



wah! msa ni moda remaja laie.. ane xnye, 9thn dlu tuuu!! fuyyooO!!! perasan x tgn yg dok pegang tiang belakang umie tu? alah! yg baju munge2 tu r... haaa! tu lah mak.. hehehe... dia kegayatan! =P now turn umie plak uhuu... =( tpi still boley nek r!! xcye? xcye dh! i xkisah pun! kuang3!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...