Salam wahai pembaca2 & rakan2 taulan kesayangan umie sekalian... sory lh ye lau topik ni xabeh2 umie highlight kn.. tpi almaklumlah, k...

Amaran tok sipenulis kat cbOx

4 Comments
Salam wahai pembaca2 & rakan2 taulan kesayangan umie sekalian... sory lh ye lau topik ni xabeh2 umie highlight kn.. tpi almaklumlah, kita ni kdang2 hanya bleh taw ip address & agak2 je sapa kwn2 kita yg dok tinggal msg kat cbOx.. tpi pd yg 'BERPURAK2' & boh nick name tu, ermm..
I DONT LIKE lah... so, please eay? sblum umie cengeng@cengei tahap t-rex, adalah lebih baek boh nama yg buley umie kenali.. bukan pe, setakat ni lh, umie boley je nak kawal ati umie... kalu xbleh kawal t, umie BAN @ BLOCK trus ip org tu supaya org tu xbleh view blog umie, xbleh tinggal pesan & xbleh pape pun dh!! haaa... sape susah??? umie jugak yg susah... heh! so, adalah lebih baek, jgn mendatangkan angin T-REX ambo neh!

SO.... PLZ TAKE NOTE THAT THIS IS YOUR SECOND WARNING!!!


p/s=> kepda yg tiba2 nak mengaku HUBBY, PLZ lah wei! jijik taw x? ada bnyk lagi mende2 len yg nak umie uruskan daripd nak investige sape dirimu itu!! semak otak je.. so, plz! jgn nak menggatai mengaku HUBBY umie plk!! (lagi satu, UMIE ialah utk diri umie, dan xde kene mengene dgn UMI!!! harap maklum!)





You may also like

4 comments:

♥Azie♥ said...

nama depa xsedap kot kak...

NuR Pu3 said...

kalu nama xsedap, boh la nak kicap ka, bangau ka, kerbau ka, sotong ka, kuku ka, pintu ka, pehal le plak boh nama hubby? hubby tu kan ke nama tok SUAMI? bodo btul! eii! geram!!

dalinda said...

wah...it's showed that many of them wish to be ur hubby la tu TOh Puan...hehehhe
klu perempuan - bermadu
lelaki lak... ber..ber ape ekkk

NuR Pu3 said...

yolah tu kak engku! budUs tahap kebOw baLo! nyemak kan dunia haku je!! hubby aku xparang, aku plak yg memarang2 kang! baru taw!!!
laki? kalu lelaki berPADU TENAGA lah kot ye x? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...