Amaran tok sipenulis kat cbOx

8:53 AM

Salam wahai pembaca2 & rakan2 taulan kesayangan umie sekalian... sory lh ye lau topik ni xabeh2 umie highlight kn.. tpi almaklumlah, kita ni kdang2 hanya bleh taw ip address & agak2 je sapa kwn2 kita yg dok tinggal msg kat cbOx.. tpi pd yg 'BERPURAK2' & boh nick name tu, ermm..
I DONT LIKE lah... so, please eay? sblum umie cengeng@cengei tahap t-rex, adalah lebih baek boh nama yg buley umie kenali.. bukan pe, setakat ni lh, umie boley je nak kawal ati umie... kalu xbleh kawal t, umie BAN @ BLOCK trus ip org tu supaya org tu xbleh view blog umie, xbleh tinggal pesan & xbleh pape pun dh!! haaa... sape susah??? umie jugak yg susah... heh! so, adalah lebih baek, jgn mendatangkan angin T-REX ambo neh!

SO.... PLZ TAKE NOTE THAT THIS IS YOUR SECOND WARNING!!!


p/s=> kepda yg tiba2 nak mengaku HUBBY, PLZ lah wei! jijik taw x? ada bnyk lagi mende2 len yg nak umie uruskan daripd nak investige sape dirimu itu!! semak otak je.. so, plz! jgn nak menggatai mengaku HUBBY umie plk!! (lagi satu, UMIE ialah utk diri umie, dan xde kene mengene dgn UMI!!! harap maklum!)



You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. kalu nama xsedap, boh la nak kicap ka, bangau ka, kerbau ka, sotong ka, kuku ka, pintu ka, pehal le plak boh nama hubby? hubby tu kan ke nama tok SUAMI? bodo btul! eii! geram!!

    ReplyDelete
  2. wah...it's showed that many of them wish to be ur hubby la tu TOh Puan...hehehhe
    klu perempuan - bermadu
    lelaki lak... ber..ber ape ekkk

    ReplyDelete
  3. yolah tu kak engku! budUs tahap kebOw baLo! nyemak kan dunia haku je!! hubby aku xparang, aku plak yg memarang2 kang! baru taw!!!
    laki? kalu lelaki berPADU TENAGA lah kot ye x? =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...