Amaran tok sipenulis kat cbOx

8:53 AM

Salam wahai pembaca2 & rakan2 taulan kesayangan umie sekalian... sory lh ye lau topik ni xabeh2 umie highlight kn.. tpi almaklumlah, kita ni kdang2 hanya bleh taw ip address & agak2 je sapa kwn2 kita yg dok tinggal msg kat cbOx.. tpi pd yg 'BERPURAK2' & boh nick name tu, ermm..
I DONT LIKE lah... so, please eay? sblum umie cengeng@cengei tahap t-rex, adalah lebih baek boh nama yg buley umie kenali.. bukan pe, setakat ni lh, umie boley je nak kawal ati umie... kalu xbleh kawal t, umie BAN @ BLOCK trus ip org tu supaya org tu xbleh view blog umie, xbleh tinggal pesan & xbleh pape pun dh!! haaa... sape susah??? umie jugak yg susah... heh! so, adalah lebih baek, jgn mendatangkan angin T-REX ambo neh!

SO.... PLZ TAKE NOTE THAT THIS IS YOUR SECOND WARNING!!!


p/s=> kepda yg tiba2 nak mengaku HUBBY, PLZ lah wei! jijik taw x? ada bnyk lagi mende2 len yg nak umie uruskan daripd nak investige sape dirimu itu!! semak otak je.. so, plz! jgn nak menggatai mengaku HUBBY umie plk!! (lagi satu, UMIE ialah utk diri umie, dan xde kene mengene dgn UMI!!! harap maklum!)



You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. kalu nama xsedap, boh la nak kicap ka, bangau ka, kerbau ka, sotong ka, kuku ka, pintu ka, pehal le plak boh nama hubby? hubby tu kan ke nama tok SUAMI? bodo btul! eii! geram!!

    ReplyDelete
  2. wah...it's showed that many of them wish to be ur hubby la tu TOh Puan...hehehhe
    klu perempuan - bermadu
    lelaki lak... ber..ber ape ekkk

    ReplyDelete
  3. yolah tu kak engku! budUs tahap kebOw baLo! nyemak kan dunia haku je!! hubby aku xparang, aku plak yg memarang2 kang! baru taw!!!
    laki? kalu lelaki berPADU TENAGA lah kot ye x? =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Ya Allah, kau kuatkanlah hatiku... Kau berilah kesabaran kepada ku... Kau tabahkanlah hatiku menerima dugaan mu..... Sememangnya...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Fuuu.. pembuka 2013, bday adik kesygn umie sorang ni (25/1/2013) .. kebetuln Abie ajak g makan sempena ada kenaikan yg dia dpt & lulus e...
  • Lately, sejak2 umie penoh dgn krisis, umie kembalikan balek 'tabiat' membaca yg dh lama umie buang.. rsanya dari 20 August 2010 lgi ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...