Amaran tok sipenulis kat cbOx

8:53 AM

Salam wahai pembaca2 & rakan2 taulan kesayangan umie sekalian... sory lh ye lau topik ni xabeh2 umie highlight kn.. tpi almaklumlah, kita ni kdang2 hanya bleh taw ip address & agak2 je sapa kwn2 kita yg dok tinggal msg kat cbOx.. tpi pd yg 'BERPURAK2' & boh nick name tu, ermm..
I DONT LIKE lah... so, please eay? sblum umie cengeng@cengei tahap t-rex, adalah lebih baek boh nama yg buley umie kenali.. bukan pe, setakat ni lh, umie boley je nak kawal ati umie... kalu xbleh kawal t, umie BAN @ BLOCK trus ip org tu supaya org tu xbleh view blog umie, xbleh tinggal pesan & xbleh pape pun dh!! haaa... sape susah??? umie jugak yg susah... heh! so, adalah lebih baek, jgn mendatangkan angin T-REX ambo neh!

SO.... PLZ TAKE NOTE THAT THIS IS YOUR SECOND WARNING!!!


p/s=> kepda yg tiba2 nak mengaku HUBBY, PLZ lah wei! jijik taw x? ada bnyk lagi mende2 len yg nak umie uruskan daripd nak investige sape dirimu itu!! semak otak je.. so, plz! jgn nak menggatai mengaku HUBBY umie plk!! (lagi satu, UMIE ialah utk diri umie, dan xde kene mengene dgn UMI!!! harap maklum!)



You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. kalu nama xsedap, boh la nak kicap ka, bangau ka, kerbau ka, sotong ka, kuku ka, pintu ka, pehal le plak boh nama hubby? hubby tu kan ke nama tok SUAMI? bodo btul! eii! geram!!

    ReplyDelete
  2. wah...it's showed that many of them wish to be ur hubby la tu TOh Puan...hehehhe
    klu perempuan - bermadu
    lelaki lak... ber..ber ape ekkk

    ReplyDelete
  3. yolah tu kak engku! budUs tahap kebOw baLo! nyemak kan dunia haku je!! hubby aku xparang, aku plak yg memarang2 kang! baru taw!!!
    laki? kalu lelaki berPADU TENAGA lah kot ye x? =P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..