Free lagik?!

12:42 PM

owhhh! windu gile sama ini bLog!! lama gile da rsanya xhupdate! lau tidak, tiap2 hari dok nyentei tang neh!! ni xlen xbukn, bijik punya psl okey?

kisah nyeh cmni... godek punya godek godek3.. jmpa lah ini item!!! haiyakkk!! bru tingat seyh!!!




aduyaii! cmnO bleh lupo? hiks! sib bahek lar hby ada sorang je, lau bermadu2 nieh, harus2 lupo jugak =P sape nak jwb?? ayok!!!

so?? cmne ngn tiket free neh? owh ya! umie dpt tiket neh waktu dinner last year. ptt sorang dpt saje je.. tpi umie special ckit!!! dpt paw dari abg hafiz neh... kuang3! erm... 28feb buknnya lama lgi pun... adoi la... =(

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..