Harini Hari Wilayah.. sonok r sape2 yg dok kje kat KL nun... tpi still selangor msih dikategori byk cuti2 mesia.. muahaha.. Tpi buley tahan ...

February 1st

2 Comments
Harini Hari Wilayah.. sonok r sape2 yg dok kje kat KL nun... tpi still selangor msih dikategori byk cuti2 mesia.. muahaha.. Tpi buley tahan jugak r jln area2 subang jaya neh... ramei2 woo... hiks! tpi umie harini sampei awai.. 7:18pgi uda sampei.. da siap sarapan sambil2 mengadu dgn Jane, umie terus makan ubat. Ingt xde hal r kan.. bersemangat umie g nek 'kayangan'. lebih kurang 15minit kemudian, umie rsa 'bengang'.. bila bangun nak g amek printout, dunia da berpusing2.. ah! sudah!!! abeh bucu2 meja umie langgor... uhuu (abeh r pinggul umie biru bsok!!) umie da cuak kejap, ane xnye! lau kat ground floor dlu, bleh la ilek2 coz xriso nak langgor2 org, brapa ketui sgt kami kat ground floor tu.. ni kat tngkat 3 neh, mmg almost 40 owg! aduyai... tiba2 dipanggil meeting plak dah!! terhoyong hayang macm owg mabok todi umie g bilik meeting.. automatik spt biasa, bijik mata yg xsekolah nieh da nak katop mcm disuruh2! umie gagahkan jugak2 supaya xtdo.. tiba2 je, umie rsa suasana dah lengang!! O_o rupa2nya umie dh diawang2ngan.. cpt2 umie minum mineral water supaya segar kembali! Alhamdulillah, berkesan!!! pas dari tu, mmg da serik! xde da nak telan ubat2 tu tyme keje! sakit pun sakit r! janji jgan dok terpeluk owg sudah!! uhuu..

p/s=>
package dah diterima dgn selamatnya, tima kaseh. Jaga diri, jaga solat & selamat berbahagia keakhir hayat (Selamt Bakal Pengantin Baru)


You may also like

2 comments:

♥Azie♥ said...

hahahaha aaaa akak kita keje,,malasnyer klu ari senin kan

NuR Pu3 said...

kje tu xpe, isnin pun xpe, tpi xthn kalu da kene penangan ubat yg wat kita mbok uhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...