Kenapa la plak?

10:04 PM



Saje2 umie nak cite ckit bab2 kasih sayang neh, bukan pe.. kdng2 kita sndiri xphm kenapa sekian2 kisah 'cinta' yg terjadi & berlaku itu sedemikian..

kenapa eayh bila satu2 pasangan yg da betul2 hangat 'bercintun', tiba2 je silelaki ingin menguji kesetiaan & kasih sayang pasangannya dgn mberikan gaya2 'budus' lagi 'bingai'..

'yelah!! sapa lah abg ni, tak setaraf dgn syg' lau pasangannya pk tu semua, ingt durang akan kapel ka??

ada jugak yg gewdix2 xsedar diri bilamana pasang ramai2..

'abg dlu pernah kene mcm ni! bekas kekasih abg curang pd abg!' jdi apa alasan buat sebegitu pd pasangannya sekarang??

'kalau syg betul2 sygkn abg, syg perlu "buktikn" kasih syg itu pd abg' ini alasan yg FALING bangsat pernah umie dgr coz akhirannya sndiri kita akan tahu coz for sure jantan ni xkan nak dibuat bini!!

paling2... paling2 yg umie xsoka nak dgr ialah... bila dgn selamba bgtaw mengatakan pasangan nya pulak yg tergila2 kan dirinya sedangkan dia sendiri datang melutut meminta terima dirinya semula semata2 utk membuktikan dirinya setia...

masih ada juga yg berani gile utk 'jaga' bakal isteri, sedngkan 'kerja'kn cukup2 pasangan 'skandal' yg dia tahu bila2 masa dia 'nak' dia tahu kat mana nak dptkan & puaskan diri sndiri...


CHOP!!! jgn pk umie ni hanya menyebelahi sebelah pihak.. tpi kdang2 bila terlalu KETIDAK ADILAN berlaku, umie rsa kenpalah yg hanya menanggung ialah wanita sedngkan lelaki dengan dabik dada mengaku 'akulah jantan'!! xsalahkan umie ckp cam ni?

p/s=> sygku hubby, ini bukan utk hubby taw! honey cuma luahkan apa yg xpatt berlaku pd rakan2 honey.. muahx! luv u syg hubby..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..