Adeh!!

11:13 AM

adeh3!! adeH2! adeh!! adeh3 lagik... cOntinue adeh3..

ngee.. tw sebb pe umie cenggini? haaa.. ni nak habaq mai ckit r kan.. almaklOmla, nOwadays nak berkwan ikOt2 cyber neh ececeay.. sembang la dGn 'adik' umie sowang neh.. dy cite psL bf dy yg baru dy kenal.. tiap2 hari msg, kol semua bebagai la.. jump pOn baru 3 kali kOt, tngah2 baru nak bhgia.. tup2! ada sorng lgi gurl kol bgtaw, kenal x mamat neh? pas bercerita 1000kisah, baru la tw yg durng neh dh kapel lama.. setahun kOt!!! so adik umie neh, rsa mcm 'xbagus' la dOk ggu pakwe org kan even bLom nikah..

so.. adik umie neh pOn dgn xpuas aty nye tnya la kat mamat neh.. dGn nada selamba purak2 confident xbersalahnya, dy bgtaw yg dy single & xpernah cpl dgn sesapa pon!! aik?? siap bgtaw tu yg gurl tu sbnrnya kawan je.. tpi gurl tu minat gile kat dy.. (weh! pe kes neh??)

'syg, u jgn cye ckp budak tu.. mmg la dy akan ckp cmtu coz abg ni kn jdi rebutn!' [nak tercirit dgr ok?? adeh!!]
'betul syg!! SUMPAH!! abg xwat pape pOn! abg x tackle durng pOn tw, durng tu yg tackle abg' [adeh!! ayat xbLeh bLah ok?!]

adik umie neh tny la pendapt umie.. erm.. umie tny dy baLek, nak umie ckp tipu @ nak umie ckp betul? uhuk! sbnr2nya saje nak bgi dy geLak cOz dpt agak la kn 'gundah gulana' kat aty dy.. tiba2 dy gelak [pergh! nasib lawak ku menjdik uhuk!]

'alah akk neh.. xpe la kak, adik boley tima pe jugak.. tpi adik xska cara dia wat'
'erm.. cmni la.. lau dh tahap dy ckp cenggitu, baek la jauhkn diri dlu.. lau jdOh xkemana ye x?'
'ye kak.. tpi tulah.. siap ckp skrg tgh nak cari kje coz nak pinang adik' O_o
'la.. dy xkje ke??'
'dy ckp repair computer, dok kat umh setinggn kat area bt caves tu'
'owhh! syrikt sndiri ek?'
'x la kak.. dy wat kje xtentu.. kdg2 tebang pOkok, kdg2 move brg2..'
'adeh! dy kje xtntu la cyg.. erm.. tpi kn, cmne dy cOnfident je bgtaw adik yg dy tu jdi rebutan?? aduyaii!! artis2 trkenal pOn xberani wat statement cenggitu' kebluran umie mmg da tahap bangau
'ntah r kak, tpi rupa dy mmg ada ckit mcm 'fared kamil', cuma dy kurus kering, rmbut pnjang ckit & akk nak tw? dlu dy pernah amek ganja taw, tpi skrg x dh' HAH???!!!
'dh pulak??? how old is he??'
'he's 28 kak..' adeh!!

28, tnpa kje, pernah amek ganja, ada pLak gegurl bgtaw dy neh bf owg.. dh?? cmne je tu?? pas nonet2 dgn adik umie tu, umie juz pesan, baek la xpyh.. jgn 'risk' kan life tOk org cenggitu.. nti bhya diri sndiri.. bgus juga kita dpt taw nOw, kaLu pas nikah? adeh3!! sakit palak! infact, xkan la umO 28thn tpi still xde kje? xde qualification, pemalas @ ada KES yg smpai dy xbOley nak dpt keje ye x?

'akak.. tpi dy baek sgt2 kak.. akk tgk la fb dy tu..'



erm.. no komen la cyg.. juz be careful ja dgn spesis2 yg sOka bangat men sOmpah2 neh.. uhuk!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...