Aidilfitri 2010

9:55 AM

Umie xtaw knp, raya thun neh semua2 pOn rsanya sederhana.. smpikan umie wat persiapan pOn mmg last minit.. g shopping baju yg simple2 & men rembat je uhuu..

xtaw cmne, raya tahun neh pOn mmg xde pon ingt nk bergambO... pe kes neh umie?? xtaw la uhuu... yg ada beberapa keping hOk sempat yg umie rembat.. adeh!! pe kes la umie neh...



,

ni aksi ape neh kakak? adeh!






jeng3.. tu lah diye nye gambO2 laye ambO uhuu..

tpi kan.. kan... ade lah gambO sensOred yg nak dishared kan dgn korang2 semua lah kan!! syg sy mmg dh tingok la gambO neh.. hak3..

nak tunjuk kn ke??? adOyaii.. cmne ek? tpi mmg HARUS @ WAJIB dishare kan dgn kOrang taww3.. uhuuu... yeLah3... jOm checkitOut!!








=>














=>







=>







=>




=>




=>





ini budak sngt 'SETIA' dgn Mak Long nye OK? pantang nmpak umie pegang hp, terus celapak kat umie.. faLing SELONOK3 bila umie dh dOkong, mmg xbOley nak letak baLek dh!! dy akan merekOtkan kakinya @ akan lembek lOnglai spya kita xbOleh nak letak (tpi umie selambak jugak letak!! hak3...) mmg bingai ini makLong! lalala... sOry2... aksi ini mmg amat 18SX kuang3!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..