Torchlight

11:39 PM

Korang tdO selalunya bukak lmpu @ tutup ek? Bgi umie, lau terbukak, alamat nya men cak lempOng lah!! Lau nak tdO, MUSTI totOp je kn3?

tup3.. kuar lah satu alkisah nye.. siap nak beLi hp nOkia yg hOk ada lampu tu tOk dibwk tidO... kuang3... pe kes nye neh??

ni sure xlaen xbukan takOt terkucil2 ateh tilam neh.. hak3 (ampun ya ampunn!!!)

pe umie merepek neh? repek pe nye??? dh kata lagutu, lagutu la umie dOk cite.. amcm? ada bran? hak3...

mati looOr.. LARIK.... LARIKKKKKK.. & LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK


(tiada kaitan dgn gambar ini) harharharuuuuu!!!

P/S=> aty mOo baHek!! xbaEk marah2, t kene tdOq cerOk dapOq!! hak3..

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. amboiiiiiiiiiiiii.....kemain lg nieee...boleh mengakibatkan cedera parah nieee

    ReplyDelete
  2. adeh! siapakh gErangan yg bakaL cedera parah??? ai xkisah! wah!!! :P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..