Kebizian @ buat2 bz??

9:26 AM

Punyalah liat nak bgn pgi neh (ane x nye, semalam almOst 8:30 baru bgn kui3) tpi xpe, dh jadi mak org dh pOn, lau anak dara tu kOt la takOt nti xlaku ye x?? hehehe.. gaban2 umie dOk menetest pensey baru yg umie beli, sO, berterabur la ckit kertas here & there.. pgi2 lgi ada org miskOl.. ahOk! cian pny psl, returned la koL! amek! kan da ckp, pepgi neh mmg sOra sengaL menglahkan ikan lumba2, xcye kn? Kebluran yg amat terserlah ok??

tu semlm puny kes, pgi neh punya kes, dh smpai parking keta pOn punyalah malas nak bergerak ke opis!!! adOyai umie, pe kes je neh???
uhuu.. xtaw3.. tpi mmg malas tahap dewa!!

dh msOk opis, punyalah malas le pLak nak menyiapkan keje yg spttnya, pdhal meja dh mcm tOngkah pecah!! aduii!! pe kes neh umie?? raya da nak dekat, byk paper yg due date mmg dekat gile dh neh!! chayOk3 umie!! start wat keje!! ptG kang pkl 4:30 da bOley baLek, mLm kang cpt msOk dating! eayhh!! ahOk!! cpt msOk titOn la... lalala (sambil sLow2 menarik satu folder ke satu fOlder tOk clearkan ape yg ptt)



tgk sndiri r keadaan 'tOngkang pecah' ini uhuuu

ini dy sipemaLas nak wat keje!!!! wOit!! dh3!! udah2 peace nye! g wat keje..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..