Kebizian @ buat2 bz??

9:26 AM

Punyalah liat nak bgn pgi neh (ane x nye, semalam almOst 8:30 baru bgn kui3) tpi xpe, dh jadi mak org dh pOn, lau anak dara tu kOt la takOt nti xlaku ye x?? hehehe.. gaban2 umie dOk menetest pensey baru yg umie beli, sO, berterabur la ckit kertas here & there.. pgi2 lgi ada org miskOl.. ahOk! cian pny psl, returned la koL! amek! kan da ckp, pepgi neh mmg sOra sengaL menglahkan ikan lumba2, xcye kn? Kebluran yg amat terserlah ok??

tu semlm puny kes, pgi neh punya kes, dh smpai parking keta pOn punyalah malas nak bergerak ke opis!!! adOyai umie, pe kes je neh???
uhuu.. xtaw3.. tpi mmg malas tahap dewa!!

dh msOk opis, punyalah malas le pLak nak menyiapkan keje yg spttnya, pdhal meja dh mcm tOngkah pecah!! aduii!! pe kes neh umie?? raya da nak dekat, byk paper yg due date mmg dekat gile dh neh!! chayOk3 umie!! start wat keje!! ptG kang pkl 4:30 da bOley baLek, mLm kang cpt msOk dating! eayhh!! ahOk!! cpt msOk titOn la... lalala (sambil sLow2 menarik satu folder ke satu fOlder tOk clearkan ape yg ptt)



tgk sndiri r keadaan 'tOngkang pecah' ini uhuuu

ini dy sipemaLas nak wat keje!!!! wOit!! dh3!! udah2 peace nye! g wat keje..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...