Kebizian @ buat2 bz??

9:26 AM

Punyalah liat nak bgn pgi neh (ane x nye, semalam almOst 8:30 baru bgn kui3) tpi xpe, dh jadi mak org dh pOn, lau anak dara tu kOt la takOt nti xlaku ye x?? hehehe.. gaban2 umie dOk menetest pensey baru yg umie beli, sO, berterabur la ckit kertas here & there.. pgi2 lgi ada org miskOl.. ahOk! cian pny psl, returned la koL! amek! kan da ckp, pepgi neh mmg sOra sengaL menglahkan ikan lumba2, xcye kn? Kebluran yg amat terserlah ok??

tu semlm puny kes, pgi neh punya kes, dh smpai parking keta pOn punyalah malas nak bergerak ke opis!!! adOyai umie, pe kes je neh???
uhuu.. xtaw3.. tpi mmg malas tahap dewa!!

dh msOk opis, punyalah malas le pLak nak menyiapkan keje yg spttnya, pdhal meja dh mcm tOngkah pecah!! aduii!! pe kes neh umie?? raya da nak dekat, byk paper yg due date mmg dekat gile dh neh!! chayOk3 umie!! start wat keje!! ptG kang pkl 4:30 da bOley baLek, mLm kang cpt msOk dating! eayhh!! ahOk!! cpt msOk titOn la... lalala (sambil sLow2 menarik satu folder ke satu fOlder tOk clearkan ape yg ptt)



tgk sndiri r keadaan 'tOngkang pecah' ini uhuuu

ini dy sipemaLas nak wat keje!!!! wOit!! dh3!! udah2 peace nye! g wat keje..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...