Ni mmg mslh utama umie.. ever since umie pakei spects neh, pOwer da makin increase.. uhuu.. umie pLak mmg terlebiy makan tungau neh, paling3...

Contact Lens

0 Comments
Ni mmg mslh utama umie.. ever since umie pakei spects neh, pOwer da makin increase.. uhuu.. umie pLak mmg terlebiy makan tungau neh, paling3 xsOka pakei2 spect ka, ngusung2 spect ka, sbb TERLUPA!!!

masa umie kat reception dulu, memnjangnya Jane tlg bwk kn dari tOilet :D giles tOl!! pernah sekali tu worst ever la kan, umie terlupa bwk balek ari jumaat, haaa.. berjanggOt la spects kat opis hak3.. sememeh bwk kete tnpa spects uhuu..

ada bgi suggestion, why nOt pakei cOntact je?? geRk!!! chOop!! umie pernah menerai dlu ok, nOra la bgi terai.. masa pakei wah3!! sOnok wOo! rsa SEXY bangat je (pdhal bukan bOley nmpak pOn bijik mata sndiri, tpi disebabkan perasan sndiri, sO.. nasib la kn uhuu) dh masaLh la pLak nak kuarkan dari bijik mata neh!! uhuu...


'Nora, cmne je nak kOrek mende alah neh???!!!'
'Senang je kak, kO tarik mata kO kebwh & pelan2 letak jari tu kat situ'

HAHHHHHHHHHHH??? men letak2 jari pLak kat bijik mata??? owhhh tidakkkkkkkkkkkkkk!!!!! officialnye jOb nora lah g mengOrek cOntact lens tu uhuu... berpelOh pijau umie masa nOra bwk kuar.. uhuu... ever since, mmg SAY NO TO CONTACT!!!




tgk kaler2 santek ja.. tpi kaLu dh ckit punya sEksa nak mengOrek kuarnya, baek la xpayah umie uhuu... redha jelah dgn spect yg ade uhuu


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...