Contact Lens

1:00 PM

Ni mmg mslh utama umie.. ever since umie pakei spects neh, pOwer da makin increase.. uhuu.. umie pLak mmg terlebiy makan tungau neh, paling3 xsOka pakei2 spect ka, ngusung2 spect ka, sbb TERLUPA!!!

masa umie kat reception dulu, memnjangnya Jane tlg bwk kn dari tOilet :D giles tOl!! pernah sekali tu worst ever la kan, umie terlupa bwk balek ari jumaat, haaa.. berjanggOt la spects kat opis hak3.. sememeh bwk kete tnpa spects uhuu..

ada bgi suggestion, why nOt pakei cOntact je?? geRk!!! chOop!! umie pernah menerai dlu ok, nOra la bgi terai.. masa pakei wah3!! sOnok wOo! rsa SEXY bangat je (pdhal bukan bOley nmpak pOn bijik mata sndiri, tpi disebabkan perasan sndiri, sO.. nasib la kn uhuu) dh masaLh la pLak nak kuarkan dari bijik mata neh!! uhuu...


'Nora, cmne je nak kOrek mende alah neh???!!!'
'Senang je kak, kO tarik mata kO kebwh & pelan2 letak jari tu kat situ'

HAHHHHHHHHHHH??? men letak2 jari pLak kat bijik mata??? owhhh tidakkkkkkkkkkkkkk!!!!! officialnye jOb nora lah g mengOrek cOntact lens tu uhuu... berpelOh pijau umie masa nOra bwk kuar.. uhuu... ever since, mmg SAY NO TO CONTACT!!!




tgk kaler2 santek ja.. tpi kaLu dh ckit punya sEksa nak mengOrek kuarnya, baek la xpayah umie uhuu... redha jelah dgn spect yg ade uhuu

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..