Wednesday, October 13, 2010

The Cycles Page

Ckit punya lah lama umie pakei Cycle Page neh tw.. hehehe.. yelah, jenis 'pelupe' neh mmg cenggitu r uhuu..

dari mana ntah la umie dpt tw psl cycle page neh, but ever since, mmg bermanfaat lah sesangat umie pakei!!! SBB??? haaa.. sndri tingok ok?




wah! dari 2004 dOwh! tpi mmg effective la hOk neh.. kdng2 biasalah kita owg pmpuan neh, TERMISS date yg PENTING!! tyme kita ada date ka, ada function ka, tyme tu lah kita xbwk sumthng yg betul2 PENTING!! dh terkcOh2 le pLak ngusung itu ini uhuu..

tpi page ni bukan saje utk track period je, ia jugak bgtaw kita biLa kita 'HOT'.. haa!! siLa jgn tny kalu tamO kne sepoh laju2 ok?? ngeee..

2 comments:

bintangku said...

dah lama tak pakai bende nieh... tak ingat login apa ntah.

Umie Nurpu3 said...

dh agak dh uhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...