Tak Mungkin Kerna Sayang

9:47 PM

bukn niat nak mengungkit.. tpi yg terjadi mmg byk mengajar aku tentng siapa manusia bila dlm keadaan terdesak.. since may, kini hari yg berganti & berganjak ke bulan hampir 5 bulan sejak pertemuan terakhir.. xsngka plak aku pas aku mpikan kau mlm semalm yg mengatakan kau betul2 benci kat aku tiba2 miskOl & msg aku.. aku ingt nak antO jmputn kawEn dOwh!! taw2 kO ckp nak pinjam serat?? hadEsh! kO ingt aku chOp duEt ka?? kO ingt aku g kutEp duEt tepi2 lOngkang kah?? kO masih ada kudrat & tulang ampat karat kan? (ampat karat @ empat kerat??) hak3...

ko nak duet, kO kje lah keh?? aku bukan ceti kOt! uhuu... lgipOn aty & tinge neh mseh panas dgn segala PINGAT & KURNIAAN yg kO bgi kat aku dlu la wei!! cmnO tu? xpe la.. kO wat haL ko, aku wat hal aku.. aku move on je pOn dgn hby kesygn aku tu.. aku doakan hang pon bahgia lah seadanya ok??  

i u no ok, i ok, u ok??? hak3


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..