Tak Mungkin Kerna Sayang

9:47 PM

bukn niat nak mengungkit.. tpi yg terjadi mmg byk mengajar aku tentng siapa manusia bila dlm keadaan terdesak.. since may, kini hari yg berganti & berganjak ke bulan hampir 5 bulan sejak pertemuan terakhir.. xsngka plak aku pas aku mpikan kau mlm semalm yg mengatakan kau betul2 benci kat aku tiba2 miskOl & msg aku.. aku ingt nak antO jmputn kawEn dOwh!! taw2 kO ckp nak pinjam serat?? hadEsh! kO ingt aku chOp duEt ka?? kO ingt aku g kutEp duEt tepi2 lOngkang kah?? kO masih ada kudrat & tulang ampat karat kan? (ampat karat @ empat kerat??) hak3...

ko nak duet, kO kje lah keh?? aku bukan ceti kOt! uhuu... lgipOn aty & tinge neh mseh panas dgn segala PINGAT & KURNIAAN yg kO bgi kat aku dlu la wei!! cmnO tu? xpe la.. kO wat haL ko, aku wat hal aku.. aku move on je pOn dgn hby kesygn aku tu.. aku doakan hang pon bahgia lah seadanya ok??  

i u no ok, i ok, u ok??? hak3


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...