K.E. T.I. A.K.

4:07 PM

kisah ni bukan nak mengaibkan sesapa.. tpi kan, kaLu hOk neh berbau, xkira lah selawO mana sekali pOn sum1 tu, se'ensem ane pOn owg tu, mmg serender dOwh!! bak kata samsul ghau2, bau apa tuan2??? ghau2 bau dy... hak3!!

umie mmg dh byk suggEstkan bedak neh kat ramai2 kawn2 yg umie.. alkisahnya, jap tdi baru la terbukak cite (ayu sampai mengangO2 mLot dgr cite neh hak3!!) lawOk la lu ayu!

bukan nye mahei pOn bedak ni.. rm3 je kOt! bwk2 la beLi dOwh!! aman 'serOmbOng' owg laEn nti uhuu.. imagine lau dlm lift, mmg bOley bwk pd sesak nafas kOt uhuu..

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Nak plak lif tu jemmad lak..
    Ada lak yg sakit pewot.
    Ketiak + kentut = Koma

    ReplyDelete
  2. pErgh!! ada pLak yg mengandOng, terberanak tRus!! yg bLom ada bb mcm kita2 neh, taw2 terus ngandOng!

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..