Tuhan terus menguji

9:15 PM

Ya allah..tuhan terus menguji..
ampunila dosa hambamu ya allah

tiba2 je rsa tekak ni perit nak telan air liur sndiri.. terpana kejap baca sumthng,

"ape yg ko bgi aku makan ha??" hina sngt ke aku ni nak bmOh2kan org?? mgkin durng xde pOn niat nak ckp mcm tu, tpi mgkin sbb aku ni terlalu emo smpaikan rsa muka ni mcm kene lempang kuat2! xdpt dh nak ckp apa2 tpi tulah kenyataan nya.. bab2 makan ni, jgn nak bwk bergurau sngt.. aku selalu jugak sebOt 'ludah' pdhal xde pOn aku ludah btul2! tpi bila ckp...

"awk dh bgi sy makan ape ni hah smpi asyk ingt kat awk je??" mmg betul2 rsa kene lempang laju2 kat muka ni.. xdpt la nk citekan cmne je rsa.. mgkin aku kOt yg xbtOl malam ni!

Bagaimana bisa bahagia bagi orang yang yang selalu menyakiti muslim lainnya atau berlaku zalim kepada hamba hamba allah yang lain

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...