Tuhan terus menguji

9:15 PM

Ya allah..tuhan terus menguji..
ampunila dosa hambamu ya allah

tiba2 je rsa tekak ni perit nak telan air liur sndiri.. terpana kejap baca sumthng,

"ape yg ko bgi aku makan ha??" hina sngt ke aku ni nak bmOh2kan org?? mgkin durng xde pOn niat nak ckp mcm tu, tpi mgkin sbb aku ni terlalu emo smpaikan rsa muka ni mcm kene lempang kuat2! xdpt dh nak ckp apa2 tpi tulah kenyataan nya.. bab2 makan ni, jgn nak bwk bergurau sngt.. aku selalu jugak sebOt 'ludah' pdhal xde pOn aku ludah btul2! tpi bila ckp...

"awk dh bgi sy makan ape ni hah smpi asyk ingt kat awk je??" mmg betul2 rsa kene lempang laju2 kat muka ni.. xdpt la nk citekan cmne je rsa.. mgkin aku kOt yg xbtOl malam ni!

Bagaimana bisa bahagia bagi orang yang yang selalu menyakiti muslim lainnya atau berlaku zalim kepada hamba hamba allah yang lain

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..