Perangai!!

11:11 PM

Sebelum tu, KURIN @ HEROL!! ampunnnn!!! ya ampOnn!! akk gOdek2 vs gEwdix dLm cpu mu i2 & rsa wat n3 pOn sOdap neh! kuang3!!

MEGGI?????

ADEH!! adik ku ini.. [cian dak yg cangkOng tu] {korang, aku nak jugak wei!!} hak3!!



isk3!! swOh bLajO tpi men msg ya??
adOyaii!! PORT yg same dOwh!

xtaw knp tpi umie ska tGk aksi2 lOmpat melOmpat neh ngee!!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. dah jadik trend lak, amik gambo lompat2. Gambo pengantin pun ada camnie.
    Mkn sikong sikong camnie ler yg best.

    Tetiba rindu lak suasana kat bengkel kat ciast dulu. hu hu hu

    ReplyDelete
  2. nti thun depan kita gambO raya bOley la lumpat2 deyh! :P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..