Berbuka di Sg Perak

11:27 AM

Semalam kami sekeluarga berbukak kat Perak.. Terus terang mmg xde niat pOn nak berbuka kat luar.. tpi bez gak sesekali berbuka kat luar, menikmati angin sepOi2 xreti bahasa, pemandangan2 yg jarang kita tGk & lihat.. bez woOo.. ada 'pangkin' @ pondok rehat yg khas mmg tOk duduk bersila, dlm kesuraman cahaya yg antara nmpak dgn tidak.. seblum tu kami dh g pasar kulim g beli brng2.. mahal gak woO uhuu.. air paket kecik ja pun dua hengget.. erm.. cucOq secOet2 pon uhuu.. xpelah, rezki tu ja kn, so terima jelah.. mak siap beli nasi taw dua bungkus.. umie sebat rojak 3 bungkus (mmg berbalOi2 sbb sewdap wooo).. umie pLak siap bgtaw ayah, nti sebelum bertOlak balek, singgh kat petrOnas sbb nak beli eskrem.. tingin bangat!! uhuu.. yg ayah pas kuar dari tOilet tRus belikan eskem yg dlm cup tu.. wah! sOka bangat!! lega rasa tekak yg kehausan neh uhuu..

mmg pengalaman bez la thun neh, balek hari ke kulim xsmpai sehari uhuu..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...