Berbuka di Sg Perak

11:27 AM

Semalam kami sekeluarga berbukak kat Perak.. Terus terang mmg xde niat pOn nak berbuka kat luar.. tpi bez gak sesekali berbuka kat luar, menikmati angin sepOi2 xreti bahasa, pemandangan2 yg jarang kita tGk & lihat.. bez woOo.. ada 'pangkin' @ pondok rehat yg khas mmg tOk duduk bersila, dlm kesuraman cahaya yg antara nmpak dgn tidak.. seblum tu kami dh g pasar kulim g beli brng2.. mahal gak woO uhuu.. air paket kecik ja pun dua hengget.. erm.. cucOq secOet2 pon uhuu.. xpelah, rezki tu ja kn, so terima jelah.. mak siap beli nasi taw dua bungkus.. umie sebat rojak 3 bungkus (mmg berbalOi2 sbb sewdap wooo).. umie pLak siap bgtaw ayah, nti sebelum bertOlak balek, singgh kat petrOnas sbb nak beli eskrem.. tingin bangat!! uhuu.. yg ayah pas kuar dari tOilet tRus belikan eskem yg dlm cup tu.. wah! sOka bangat!! lega rasa tekak yg kehausan neh uhuu..

mmg pengalaman bez la thun neh, balek hari ke kulim xsmpai sehari uhuu..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..