Hanyut

12:42 AM

Harus bagaimana lagi dan terus begini
Dengarkan aku
melihat kemataku
cukup sudah kau menghukum
salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila kau kan diam
Seribu bahasa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu,
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu,
Bagaimana ku nanti,, bila tiada mengganti,
Yang ku ada hanya kamu saja...

Saat mata terpejam,
Hanya kau ku terbayang,
Menghapus semua segala resah di jiwaku...
Saat mata terbuka,
Kamulah yang pertama,
Tak mampu aku bayangkan hidup tanpa dirimu...

Aku memang bersalah,
Selalu saja mengabaikan mu,
Dan tapi dah ku sedari segala perit kau lalui ku terlupa kau terluka,
Dan memang selalu aku bersalah, selalu saja mengabaikan meninggalkanmu,
Dan tetapi telah aku sedari segala perit yang kau lalui kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu,
Bagaimana ku nanti,, bila tiada mengganti,
Yang ku ada hanya kamu saja...
Bagaimana ku nanti,, bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja...


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...