Hanyut

12:42 AM

Harus bagaimana lagi dan terus begini
Dengarkan aku
melihat kemataku
cukup sudah kau menghukum
salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
agar bisa pulih semua
Namun harus sampai bila kau kan diam
Seribu bahasa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu,
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu,
Bagaimana ku nanti,, bila tiada mengganti,
Yang ku ada hanya kamu saja...

Saat mata terpejam,
Hanya kau ku terbayang,
Menghapus semua segala resah di jiwaku...
Saat mata terbuka,
Kamulah yang pertama,
Tak mampu aku bayangkan hidup tanpa dirimu...

Aku memang bersalah,
Selalu saja mengabaikan mu,
Dan tapi dah ku sedari segala perit kau lalui ku terlupa kau terluka,
Dan memang selalu aku bersalah, selalu saja mengabaikan meninggalkanmu,
Dan tetapi telah aku sedari segala perit yang kau lalui kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu,
Bagaimana ku nanti,, bila tiada mengganti,
Yang ku ada hanya kamu saja...
Bagaimana ku nanti,, bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja...


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..