Bila ISNIN dtg lagi

8:29 AM

pas g amek mOo2 ptg smlm kat Bdr Kinrara, umie da start rasa badan sakit2.. SELURUH badan da mula rasa sengal2, sakit sendi semua bgai.. dh siap letak nasi, panaskan lauk pauk, umie makan ubat demam & selsema tRus masok tido.. terngiang2 suara gaban2 dok panggil moO2.. aduyaii... palak dh berat, paksa kn jugak2 diri tdo.. bgun2 je trus mkn, budak2 dh serOnok2 main dgn kucin sekor tu.. (nasib baEk cept2 g adOpt smlm, harini semua2 kucing yg tuan nya nak kasi kat org, dh pun diambil org uhuu)

g je opis ckit punya paksa diri.. mata ckit la punya kuyu beb!! Parking je depan opis neh, trus sakit2 bdan makin menjdi2!! aduyaii.. plz la, kje menimbun tw!! uhuu!! bertahan la uhuu.. agak2 sape2 yg nak mc tu, mai la pelOk2 umie meh.. kasi bahang demam neh kat owg len same! xlarat la pLak asyk nak demam ja!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..