Jeng3... apa ada dGn ini tarikh? Erm.. bukan utk umie, tpi utk Ain .. hehehe... mlm tdi tiba2 je ain msg ngan umie.. ingt knp lah pulak ye x...

10.10.2010

1 Comments
Jeng3... apa ada dGn ini tarikh? Erm.. bukan utk umie, tpi utk Ain.. hehehe... mlm tdi tiba2 je ain msg ngan umie.. ingt knp lah pulak ye x? [xabeh2 lagikh masalah uhuu..] tup2 rupanya udah mO kawEn!!! wah! hoyeah3!! Congratulation la Ain, akhirnya cintamu kekaki pelamin eceh! =P

  • ada jmptan..tpi ain bkn kawen mael tpi org laen.he.he.he.happy sgt kak. O_o

  • Btul lah kak.kan ain dh ckp ngn akak hr 2.ain btunang n kawen
    10.10.2010.cuma now busy ckit nak wat persiapan.

  • Dia xtaw g ngan family dia.ain tgh cr ms sesuai nak bgtahu dia n family dia.ain harap dia dpt terima.ok lah 2,lepas ni bleh cr pompuan laen.he.he.

  • Dia bijak,ain pun lgi bijak jak.he.he.
gErk! nO rOmen, nO rOmen... eh! no komen, no komen!! cmne pOn i wish u all d bEst ok Ain?? happy survey baju nikah kat Gullatis (abeh semua org yg nak kwen umie g swOh tGk material kain kat Gullatis, da mcm jdi duta la pLak kuang3!)




You may also like

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...