10.10.2010

10:49 AM

Jeng3... apa ada dGn ini tarikh? Erm.. bukan utk umie, tpi utk Ain.. hehehe... mlm tdi tiba2 je ain msg ngan umie.. ingt knp lah pulak ye x? [xabeh2 lagikh masalah uhuu..] tup2 rupanya udah mO kawEn!!! wah! hoyeah3!! Congratulation la Ain, akhirnya cintamu kekaki pelamin eceh! =P

  • ada jmptan..tpi ain bkn kawen mael tpi org laen.he.he.he.happy sgt kak. O_o

  • Btul lah kak.kan ain dh ckp ngn akak hr 2.ain btunang n kawen
    10.10.2010.cuma now busy ckit nak wat persiapan.

  • Dia xtaw g ngan family dia.ain tgh cr ms sesuai nak bgtahu dia n family dia.ain harap dia dpt terima.ok lah 2,lepas ni bleh cr pompuan laen.he.he.

  • Dia bijak,ain pun lgi bijak jak.he.he.
gErk! nO rOmen, nO rOmen... eh! no komen, no komen!! cmne pOn i wish u all d bEst ok Ain?? happy survey baju nikah kat Gullatis (abeh semua org yg nak kwen umie g swOh tGk material kain kat Gullatis, da mcm jdi duta la pLak kuang3!)


You Might Also Like

1 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...