Monday, August 02, 2010

10.10.2010

Jeng3... apa ada dGn ini tarikh? Erm.. bukan utk umie, tpi utk Ain.. hehehe... mlm tdi tiba2 je ain msg ngan umie.. ingt knp lah pulak ye x? [xabeh2 lagikh masalah uhuu..] tup2 rupanya udah mO kawEn!!! wah! hoyeah3!! Congratulation la Ain, akhirnya cintamu kekaki pelamin eceh! =P

  • ada jmptan..tpi ain bkn kawen mael tpi org laen.he.he.he.happy sgt kak. O_o

  • Btul lah kak.kan ain dh ckp ngn akak hr 2.ain btunang n kawen
    10.10.2010.cuma now busy ckit nak wat persiapan.

  • Dia xtaw g ngan family dia.ain tgh cr ms sesuai nak bgtahu dia n family dia.ain harap dia dpt terima.ok lah 2,lepas ni bleh cr pompuan laen.he.he.

  • Dia bijak,ain pun lgi bijak jak.he.he.
gErk! nO rOmen, nO rOmen... eh! no komen, no komen!! cmne pOn i wish u all d bEst ok Ain?? happy survey baju nikah kat Gullatis (abeh semua org yg nak kwen umie g swOh tGk material kain kat Gullatis, da mcm jdi duta la pLak kuang3!)


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...