10.10.2010

10:49 AM

Jeng3... apa ada dGn ini tarikh? Erm.. bukan utk umie, tpi utk Ain.. hehehe... mlm tdi tiba2 je ain msg ngan umie.. ingt knp lah pulak ye x? [xabeh2 lagikh masalah uhuu..] tup2 rupanya udah mO kawEn!!! wah! hoyeah3!! Congratulation la Ain, akhirnya cintamu kekaki pelamin eceh! =P

  • ada jmptan..tpi ain bkn kawen mael tpi org laen.he.he.he.happy sgt kak. O_o

  • Btul lah kak.kan ain dh ckp ngn akak hr 2.ain btunang n kawen
    10.10.2010.cuma now busy ckit nak wat persiapan.

  • Dia xtaw g ngan family dia.ain tgh cr ms sesuai nak bgtahu dia n family dia.ain harap dia dpt terima.ok lah 2,lepas ni bleh cr pompuan laen.he.he.

  • Dia bijak,ain pun lgi bijak jak.he.he.
gErk! nO rOmen, nO rOmen... eh! no komen, no komen!! cmne pOn i wish u all d bEst ok Ain?? happy survey baju nikah kat Gullatis (abeh semua org yg nak kwen umie g swOh tGk material kain kat Gullatis, da mcm jdi duta la pLak kuang3!)


You Might Also Like

1 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...