Fenat nya mggu neh

12:06 AM

seriusly, umie xtw knp mggu neh umie penat GILE!! gile pOn xfenat cenggini ok? otak byk ngat berpk kOt, ke mcm mana ntah la kn uhuu.. kdg2 kaLu dh penat sgt2, nak tdO pOn xbOley kan? erm.. cmne je tu umie? ntah r, pyh nak explain.. erm.. lalalala..

umie sbnrny kn, rsa mcm rimas pOn ada.. tpi xtaw knp.. knp eay????? uhukk.. maybe umie need 'vacatiOn' kOt.. xtaw r nak cite pe je uhuk

jap tdi, umie chattng dgn sum1.. dy cite yg dy terpksa tggLkn org yg dy syg sbb dy rsa dy xsesuai.. erm.. bOley ke cenggitu??

pas drpd pe je yg dy ckp, umie terpk jugak, erm.. ada juga kn cinta cenggitu zaman la neh? erm.. hmm.. (udah2 la ngelOh nye tu!!)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..