Penghuni SJMC

11:40 PM

sebetulnya, hal neh dh lama.. dari July lagi.. tapi atas sebab2 yg tak dapek nak dielak kn, umie xdapek nak share hal neh pd semua smpai la skrg.. ok2.. nOw here goes the story..

Ayah msuk spital & operation dh pOn dilakukan.. urat 'ketin' ayah dikatakan putus or somethng, so doctor betul kan baLek la kn.. erm.. cian ayah.. uhuu..

Opis umie dgn SJMC mmg dekat, so mmg xde mslh.. lunch hour umie g jengok ayah.. waktu g dgn Dayah & Shima, xteringt langsOng kami nak bergambO.. punyalah kami gelak2 smpai dgr org katil sebelah dOk berdengkur dgn syOk nye kui3..







p/s=> Ro, hang nak marah, marah kat ayah.. bukan xmau habaq, tapi uhuu.... ya ampunn..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..