Takziah

9:51 AM

Perginya satu2nya insan yg Umie kenali & duduk hampir setahun lebih bersamanya sewaktu mak ayah bz dgn pengurusan hal pindah ke taiping suatu ketika dulu.. Pada mulanya mmg kami xrncng langsong nak balek.. tpi kenangkan Ayah yg baru je bukak balutn simen, jdi kami pOn ikut lah.. ingt2 syOk gak la naek Ford Ranger ayah, sekali tu, aduyaii sakit woO mOntot dienjut2 dek keta uhuu..

Alhamdulillah kami smpai pkl 4lebiy bertOlak dari sg buloh pkl 12lebiy.. selesai semua trus kami balek.. xsempat pOn nak paneh duduk kat umah sesapa uhuu..

Wat arwah Maklong (Hajjah Sham Bt Haji Ismail), semoga roh dicucuri rahmat & ditempatkan ditempat org2 yg beriman.. ALFATIHAH..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...