Takziah

9:51 AM

Perginya satu2nya insan yg Umie kenali & duduk hampir setahun lebih bersamanya sewaktu mak ayah bz dgn pengurusan hal pindah ke taiping suatu ketika dulu.. Pada mulanya mmg kami xrncng langsong nak balek.. tpi kenangkan Ayah yg baru je bukak balutn simen, jdi kami pOn ikut lah.. ingt2 syOk gak la naek Ford Ranger ayah, sekali tu, aduyaii sakit woO mOntot dienjut2 dek keta uhuu..

Alhamdulillah kami smpai pkl 4lebiy bertOlak dari sg buloh pkl 12lebiy.. selesai semua trus kami balek.. xsempat pOn nak paneh duduk kat umah sesapa uhuu..

Wat arwah Maklong (Hajjah Sham Bt Haji Ismail), semoga roh dicucuri rahmat & ditempatkan ditempat org2 yg beriman.. ALFATIHAH..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...