Takziah

9:51 AM

Perginya satu2nya insan yg Umie kenali & duduk hampir setahun lebih bersamanya sewaktu mak ayah bz dgn pengurusan hal pindah ke taiping suatu ketika dulu.. Pada mulanya mmg kami xrncng langsong nak balek.. tpi kenangkan Ayah yg baru je bukak balutn simen, jdi kami pOn ikut lah.. ingt2 syOk gak la naek Ford Ranger ayah, sekali tu, aduyaii sakit woO mOntot dienjut2 dek keta uhuu..

Alhamdulillah kami smpai pkl 4lebiy bertOlak dari sg buloh pkl 12lebiy.. selesai semua trus kami balek.. xsempat pOn nak paneh duduk kat umah sesapa uhuu..

Wat arwah Maklong (Hajjah Sham Bt Haji Ismail), semoga roh dicucuri rahmat & ditempatkan ditempat org2 yg beriman.. ALFATIHAH..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..