Aidil Adha 2010

11:03 PM

thn ni umie beraya aidil adha dgn 'sora' xde uhuu.. demam nye bOley thn la kn, tpi yg tang sora tu yg xbOley blah uhuu..langsOng xde dOwh!! ella pon da tentu2 kalah :(

ingt2 maleh la nak g kinik, tpi mmg xboley nak thn.. tekak gile perit!! rsa mcm ada pisau je hiris2 kat dalam..

pagi tu, zie dtg dgn mak & family.. wah!! dy ckp umie da mOk2!! ni SEMUA SALAH HBY!!!!!!!!!! dy yg ku'us, umie gak yg mOk2!!!! marah ni marah!!!!!











adeh!! XBERANI dOwh amek gambO mOka full uhuu... MOLAT2!!!



baru pas nanges sbb kene naEk kn ateh washing machine dek mak nye hak3!!

sempat gak tu bergambo dgn zie..



p/s zie!!! akk nak gambO akk yg mOlat2 tu uhuuu (jgn terdelete lagi sudah r!!!)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..