Setelah saya ditakdirkan...(datin version)

10:56 PM

wah! dh lama xwat hOmework cenggini hak3!!! pehal la umie malas sngt sekrg neh?? sejak2 xsehat ni, kOk ade jelah alasan nye uhuu


1. apa benda paling penting dalam hidup korang?
adeh!! nak jwb tdi, tpi more to org... benda ek?? erm.. hp?? cOz kaLu xde hp xbOley nak msg2 dgn hby hak3!!

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
hp.. alah, csL je kOt :P lalala

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
AKAN?? boleh lagi ka?? hby?? jOm2, wat kat tepi pantei kali neh adeh!

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
terSANGAT la hOt bercHenta dgn HBY yg TERCINTA.. (sape xsyg ye x?)

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
kekasih?? erm.. hby dh jdi 'bekas' kekasih kan? so, erm.. cmne je nak jwb neh?? dOlu2 pnya ke?? dh xingt langsOng dh kOt hak3

6. di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
dimana?? dimana2.. sOkati je nak jmpa kat mane pOn hak3!

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Cinta Sufi (tu pon xbaca lgi wOo)

8. apakah nama penuh korang?
adeh! malu r nak sebOt hak3..

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
same je.. tpi rsa2 ayah kot cOz bOley je pulas2 telinga

10. namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang?
erm.. ntah.. ORG YG TERKAYA KOT!

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
kdg2.. tgk mood.. mai angin lipur lintang, abeh kubasuh2 semua

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
nak sngt2 ajak hby g HAJI uhuu...

13. pilih salah satu, peluk atau cium?
sOka dipeluk, dicium... hak3... tamak woOo!!

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
adeh! jujur ke neh?? hehehe
~ simple.... pakei apa2 pOn simple, yelah! orgnye kecik je kan, (pstt!! bukan ka selalunya 'datin' neh badn besO2??)
~ snapping photo.... sejak dgn datin la umie baru sedar, ghupenya aku ni pOn soka je ngambek gambO hak3!!
~ sedng memplan kan diri utk menmbhkan koleksi 'handbag' mahal nye hak3... gud luck datin! cayOk3!! usaha tgga kejayaan! :P

15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
benda kan????...
benda lagi uhuu..


i) umah yg kekang2 kera tu
ii) keta yg secOet
iii) hp yg 12mp cOz mmg asyk la mengambek gmbO (smpei gambO owg tdO pOn amek, gambO owg makan pOn amek hak3!!)
iv) jam casio yg rsanya paling mahal lah dLm life ni uhuu
v) baju yg comeL2 yg sekrg neh mmg sah2 xmuat utk disarungkan kebdan!! owh tidakkkkkkkkkkk!!!!

16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
Maaf - Radja (kenangang neh!!)

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
June 10, erm.. kat Cineleisure dgn kenangan yg dh hampir luput dari ingatn uhuu...

18. Lima rakan Blogger yang korang nak tag
jeng3... bab inilah yg PALING AKU SOKA!!! kah3!!

~ Nora
~ Durhaka Durjana (ini hOmewOrk anda yg purtama!! hak3!!)
~ Zie
~ Nurul Aziera
~ Dira


kuang3!! amEk!! g wat hOmewOrk cepat!!!!!!!!!!!!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Anis..thanks for make it..hhahha..koleksi handbag mahal la ya..konon..

    ReplyDelete
  2. Nora tu saper? Sedara ka? Tak kenai pon... Grrrrr.....

    ReplyDelete
  3. sally.. ok je kak.. hheheh.. tpi betul kn?? bOnia yg xdapek dicaRik ganti ececeay

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...