Ubat la lgi

10:02 AM

Wah2!! arini udah dtg kje ok?? adOyaii uhuu... xpe2.. chayOk2!! gulai daging salai arini yg dibekaLkan dek shima dOk menanti setia je.. ngee (cmnO dgn diet la uhuu)..

smLm kenalan yg dh almOst 6 bulan menyepikan diri akibat 'wat taik' kat umie tebtiber je dOk msg umie.. ingt pehal, ghupe2 nye ajak jmpa.. adEh!! lOmah den.. baek dOk lepak dgn hby kat umah, ajak2 ngemas ka, g shOpping2 ka (mcm la sOka shoppng) uhuu.. saje wat 'kerek' smpai dy msg xberhnti dOwh! adEh! mOve on la bebeh! wa da mOve on, lu pOn move on la jugk ye x? maleh la nak ungkit2 kisah lama.. (pstt!! ingt x kO pggey aku anjing dlu?? lupe eay?? ni aku nak peringtkan balek neh!)
anyway.. smalm umie xde sOra terus!! sian taw uhuu... g kinik & amek ubat.. siap da bgtaw budak2 tu nak bwk durng g playground la knOn.. ghupe nye pas makan ubat mmg trus xsedarkan diri.. uhuu.. kakak & adik sorang2 tlg kejutkan umie, tpi umie terus 'pengsan'kan diri.. :(



ada nampak itu tablek pink/putih.. sangat lah besO!!! sekali telan, terlekat trus kat anak tekak.... terbeliak jap bijik mata minOm air kasi turun uhuu...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..