Wah2!! arini udah dtg kje ok?? adOyaii uhuu... xpe2.. chayOk2!! gulai daging salai arini yg dibekaLkan dek shima dOk menanti setia je.. ngee...

Ubat la lgi

0 Comments
Wah2!! arini udah dtg kje ok?? adOyaii uhuu... xpe2.. chayOk2!! gulai daging salai arini yg dibekaLkan dek shima dOk menanti setia je.. ngee (cmnO dgn diet la uhuu)..

smLm kenalan yg dh almOst 6 bulan menyepikan diri akibat 'wat taik' kat umie tebtiber je dOk msg umie.. ingt pehal, ghupe2 nye ajak jmpa.. adEh!! lOmah den.. baek dOk lepak dgn hby kat umah, ajak2 ngemas ka, g shOpping2 ka (mcm la sOka shoppng) uhuu.. saje wat 'kerek' smpai dy msg xberhnti dOwh! adEh! mOve on la bebeh! wa da mOve on, lu pOn move on la jugk ye x? maleh la nak ungkit2 kisah lama.. (pstt!! ingt x kO pggey aku anjing dlu?? lupe eay?? ni aku nak peringtkan balek neh!)
anyway.. smalm umie xde sOra terus!! sian taw uhuu... g kinik & amek ubat.. siap da bgtaw budak2 tu nak bwk durng g playground la knOn.. ghupe nye pas makan ubat mmg trus xsedarkan diri.. uhuu.. kakak & adik sorang2 tlg kejutkan umie, tpi umie terus 'pengsan'kan diri.. :(



ada nampak itu tablek pink/putih.. sangat lah besO!!! sekali telan, terlekat trus kat anak tekak.... terbeliak jap bijik mata minOm air kasi turun uhuu...


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...