Tinggalkan Aku

9:53 AM

katamu cinta telah tiada
sendiri aku menahan pedih ini
hilang semua rasa
habis begitu saja
untuk bersama buat selamanya


katamu dia yang lebih sempurna
dia lagi jiwa
dia lafaz asmara
bisikan kata2 akhirmu itu menusuk jiwaku
kini kau dtg utk kembali padaku


pergi sudah tinggalkn aku
ku tak ingin engkau ada
kembali lg kedlm cerita hidupku ini
ku bahagia tanpa drimu
biar begini adanya aku
tanpamu ku temukan sinarnya


bisikan kata akhirmu itu
menusuk jiwaku
kini kau dtg kembali padaku lagi
pergi sudah tggalkan aku
tak ingin engkau ada kembali lg kedalam crita hidupku ini
ku bahagia tanpa dirimu
biar begini adanya
tanpamu ku temukan sinarnya


usah lagi kau guris hatiku
ku tak mahu lagi merasa kan hadirmu dlm duniaku
pergilah dr hidupku


oooooo...
tak ingin kau ada


hilang semua rasa
habis begitu saja
untuk bersama buat selamanya


katamu dia yang lebih sempurna
dia lagi jiwa
dia lafaz asmara
bisikan kata2 akhirmu itu menusuk jiwaku
kini kau dtg utk kembali padaku


pergi sudah tinggalkn aku
ku tak ingin engkau ada
kembali lg kedlm cerita hidupku ini
ku bahagia tanpa drimu
biar begini adanya aku
tanpamu ku temukan sinarnya


kerana tanpamu ku temukan sinarnya

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...