Tinggalkan Aku

9:53 AM

katamu cinta telah tiada
sendiri aku menahan pedih ini
hilang semua rasa
habis begitu saja
untuk bersama buat selamanya


katamu dia yang lebih sempurna
dia lagi jiwa
dia lafaz asmara
bisikan kata2 akhirmu itu menusuk jiwaku
kini kau dtg utk kembali padaku


pergi sudah tinggalkn aku
ku tak ingin engkau ada
kembali lg kedlm cerita hidupku ini
ku bahagia tanpa drimu
biar begini adanya aku
tanpamu ku temukan sinarnya


bisikan kata akhirmu itu
menusuk jiwaku
kini kau dtg kembali padaku lagi
pergi sudah tggalkan aku
tak ingin engkau ada kembali lg kedalam crita hidupku ini
ku bahagia tanpa dirimu
biar begini adanya
tanpamu ku temukan sinarnya


usah lagi kau guris hatiku
ku tak mahu lagi merasa kan hadirmu dlm duniaku
pergilah dr hidupku


oooooo...
tak ingin kau ada


hilang semua rasa
habis begitu saja
untuk bersama buat selamanya


katamu dia yang lebih sempurna
dia lagi jiwa
dia lafaz asmara
bisikan kata2 akhirmu itu menusuk jiwaku
kini kau dtg utk kembali padaku


pergi sudah tinggalkn aku
ku tak ingin engkau ada
kembali lg kedlm cerita hidupku ini
ku bahagia tanpa drimu
biar begini adanya aku
tanpamu ku temukan sinarnya


kerana tanpamu ku temukan sinarnya

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..