Xde cite

10:05 AM

Dh la jumaat kan?? oyeah3!! besOk dating.. oYeah3!! esOk dating.. hak3!! ngan sape je lgi?? ngan hby ai lOhh!! dE!!

ni way.. da pOn almOst ujung tahun kan3?? uhuu.. pantas sunggOh! next month dh la bz tOk wat azam next year walhal this pOn abeh ke tidak pOn xtaw uhuu..

ni adalah gambO2 tOk cOci2 mata dipagi jumaat.. hehehe.. xdelah kaitn nye langsong ye x?? adOyai!


gambO ni diamek dek paksu nye.. suwOh cpt2 senyOm cOz nak amek gambo... ni la senyOm faLing ensem ambO penah tingOk.. ;) lalala

saje nak menempek kat sini cOz udah fandei edit pakEi 'paint' hak3!! ngOk tOl aku!


bunge?? nO kOmen!



haaa... ni merpati dua sejOli2 g sabah june 2010.. hehehe.. ayah?? next year ikOt2.. nOra, kO kene bOh dLm tOng peti ais hak3!!

Ni ntah biLa la pulak masanya uhuu.. umah kat sebelah keta tu lah umah arwah opah.. uhuu... KENANGAN!!!!!

ni gambO msa raya.. gewdix je yg baju itam bunge2 ungu tu hak3!!




ni umah yg bLom siap kat tapah.. erm.. next year raya kat sini jelah ye hby?? hak3!!!

adeh!! bila la nak bwk gaban2 g sini ek?? uhuuu



adeh!! dOuble chin dOwh!!!

ntah pe je bebudk neh geLak kan.. syOk sngt le tu





PEACE BEBEH PEACE! hehehhe.... (maklong nye peace lEn, anak buah nye yg laen uhuu..)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. he eleh! Pakai paint pun kecoh! Ha ha ha

    ReplyDelete
  2. kene la kcOh dEeee... hak3!! ambO udah fandEii.. mu fandei kah?? :P

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..