Halalkan??

10:12 AM

berceritalah psl utang2 dgn dak shima jap tdi.. kenpa ntah aty gile sayu bila ingt2 ada je owg utng tpi WAT2 xnak byr, WAT2 lupe @ WAT2 xkenal tRUs!

ada je org utng dgn umie.. byk gile kOt uhuu.. tpi bila marah atas selisihan fahm, maki hamun anjing kucing semua bagai lah!! dh lama dh la cite ni!! dekat setengah tahun dh.. aty ni mmg payah la nak maaf kan org tu... last week tiba2 miskOl umie.. ingt ada jemputn kawen... ghupe2nya nak pnjam seratus... adeh!! sory la.. mmg xdapek dh la.. g la kO merempat tang mana2 mnx sedekah.. tpi nak arap aku bgi lgi, mmg JGN HARAP la..

umie pegang kata2 ayah yg satu tu.. kalu org terhutng dgn kita & XGHETI2 nak byO, juz pk 1 je... DIA XKAYE, KITA XMISKIN... Alhamdulillah..

tpi umie ada satu lagi mslah... mpu ke umie HALALkn??? bak kata shima, tu antara dy dgn Allah.. jgn nti dy mati nti payah cOz terpksa cari kita.. erm..

Ya Allah.. lembutkan la atyku tuk wat apa yg termmpu & halalkan perkara2 yg melibatkan dunia akhirat.. uhuu


 

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..