Halalkan??

10:12 AM

berceritalah psl utang2 dgn dak shima jap tdi.. kenpa ntah aty gile sayu bila ingt2 ada je owg utng tpi WAT2 xnak byr, WAT2 lupe @ WAT2 xkenal tRUs!

ada je org utng dgn umie.. byk gile kOt uhuu.. tpi bila marah atas selisihan fahm, maki hamun anjing kucing semua bagai lah!! dh lama dh la cite ni!! dekat setengah tahun dh.. aty ni mmg payah la nak maaf kan org tu... last week tiba2 miskOl umie.. ingt ada jemputn kawen... ghupe2nya nak pnjam seratus... adeh!! sory la.. mmg xdapek dh la.. g la kO merempat tang mana2 mnx sedekah.. tpi nak arap aku bgi lgi, mmg JGN HARAP la..

umie pegang kata2 ayah yg satu tu.. kalu org terhutng dgn kita & XGHETI2 nak byO, juz pk 1 je... DIA XKAYE, KITA XMISKIN... Alhamdulillah..

tpi umie ada satu lagi mslah... mpu ke umie HALALkn??? bak kata shima, tu antara dy dgn Allah.. jgn nti dy mati nti payah cOz terpksa cari kita.. erm..

Ya Allah.. lembutkan la atyku tuk wat apa yg termmpu & halalkan perkara2 yg melibatkan dunia akhirat.. uhuu


 

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...