When

11:35 AM


dlm kebizian meng'update' semua segala jenis tOk nenek nye (update repOrt kOt!!!) tinge sumbat earphOne & dgr ladio, tgn wat keje, mata melilO tGk ntah pe je, tiba2 windu je pLak kat boLog neh.. ngeh2.. ni udah mcm dairi je taw!! uhuu.. wahh!! 27hb umie bwk anak2 g PD.. fuHh!! bez dOwh!! (ntah ye ntah x bez nye uhuu)


ptg semLm, dgn ujan lebatnya, umie smpai umah pkL 8!!! gOd!!! selalu pkL 7:15 da sampEi.. ni puKL 8!!! mak da standby tggu depan pintu pagO uhuu.. seriusly smlm umie lalui pengalaman yg... dEsh!! gerun gile!!! tyr meluncur xtentu psl kat flyover sebeLah SJMC... lau x semLm, mmg arwah da ingt uhuu.. lau dah terjOn dari flyover tu, betul2 jtOh depan SJMC hak3!! dLm palak ni, dOk ingt anak2, lau jdi pape lah, cmne anak2 aku?? adOyaii.. gile gerOn.. tpi ok wat, belajar tOk berdikari sendiRi ... MARVELLOUS LAH!!!


adOi3!! CUKUP3!!! kene sambOng wat keje.. mata da mcm mata panda (bez kOt layan tv mLm tdi uhuu.. pas satu cite ke satu cite umie layan) kesempatan ni, umie ucapkan  


selamat menyambut hari raya aidiladha

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..