When

11:35 AM


dlm kebizian meng'update' semua segala jenis tOk nenek nye (update repOrt kOt!!!) tinge sumbat earphOne & dgr ladio, tgn wat keje, mata melilO tGk ntah pe je, tiba2 windu je pLak kat boLog neh.. ngeh2.. ni udah mcm dairi je taw!! uhuu.. wahh!! 27hb umie bwk anak2 g PD.. fuHh!! bez dOwh!! (ntah ye ntah x bez nye uhuu)


ptg semLm, dgn ujan lebatnya, umie smpai umah pkL 8!!! gOd!!! selalu pkL 7:15 da sampEi.. ni puKL 8!!! mak da standby tggu depan pintu pagO uhuu.. seriusly smlm umie lalui pengalaman yg... dEsh!! gerun gile!!! tyr meluncur xtentu psl kat flyover sebeLah SJMC... lau x semLm, mmg arwah da ingt uhuu.. lau dah terjOn dari flyover tu, betul2 jtOh depan SJMC hak3!! dLm palak ni, dOk ingt anak2, lau jdi pape lah, cmne anak2 aku?? adOyaii.. gile gerOn.. tpi ok wat, belajar tOk berdikari sendiRi ... MARVELLOUS LAH!!!


adOi3!! CUKUP3!!! kene sambOng wat keje.. mata da mcm mata panda (bez kOt layan tv mLm tdi uhuu.. pas satu cite ke satu cite umie layan) kesempatan ni, umie ucapkan  


selamat menyambut hari raya aidiladha

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...