Aktiviti dihari minggu

3:01 AM

Umie kali ni mmg still xsehat lgi.. ubat yg baru amek haritu dOk belambak lgi dOwh!! (ni mmg kes xsOka mkn ubat ok??) sO.. umie x g kemana2 la sabtu ahad... pagi sabtu mak da bising2 ajak g tempah baju... kaen yg umie beli 5 years ago masih dOk blOm wat baju uhuu.. ni mmg sah2 kes lupe ok??? wat cmne je?? uhuu... abeh tungOw2 umie tertelan laLala... nti baju da siap la baru nak tayang2 disini ok?? dinner kaLi ni umie sekaLi lagi mmg tidak ikOt tema la kan.. why la?? mOntot makin besO, pp makin lebOw & dOuble chin makin ketara uhuu.. (mmg gile marahkan hby neh!! dy yg kuat makan, umie plak yg mOk2!!!)
 
Sesekali bwk durng ni g playground bez gak, yg umie ni xpdn dgn sora xdak.. adeh!! hak3!!







sblum tu, umie g tempah baju utk dinner (ntah pakei ntah tidak nti hak3!!).. tGk la aksi cucu & opah ni dok menyanyi dLm keta while Nora driving




mcm2 haL dGn durang neh.. serOnok je tGk geLagat durng kan?? hehhehe

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..