Vacation ke Tiara Beach ResOrt pt 1

8:04 PM

Wah! lama da x g pd.. paling last msa gathering tagged budak2 tOmenjEtz uhuu.. so nOw after 1year pLus, mai jgk lagi kami.. ermh.. kaLi ni dGn bebudak GE kOt.. kami neh menOmpang jelah kan..


kami kuar dari umah lebih kurang pkl 11 je kOt.. kat puchOng pkL 12, lebih kurang 1 lebiy kitOwg sampEi


last umie g sini msa umie keje kat ElXX dLu.. msa tu tiara neh baru je lgi kOt..






ni masing2 da knyang.. adeh! lupO nak amEk gambO hak3!!





GREEN GOODIES!!! wah! my favO kaLer..


tGk r durng neh.. ngarOt2 je uhuu...










ini budak beriya2 ngat nak g mandi, tpi tGk la bila udah sampEi, tiba2 dOk pelOk 'anOm' dy neh & nangeh2 sbb xnak mndi uhuu... jenOh umie pjOk.. stiLL xnak :( cmne je neh?








peace xtinggaL dOwh!!!





sebetul nye budak neh xchat.. mgkin dy rsa sejOk kOt uhuu






byk je lgi neh.. nti sambOng lgi keh..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...