Vacation ke Tiara Beach ResOrt pt 1

8:04 PM

Wah! lama da x g pd.. paling last msa gathering tagged budak2 tOmenjEtz uhuu.. so nOw after 1year pLus, mai jgk lagi kami.. ermh.. kaLi ni dGn bebudak GE kOt.. kami neh menOmpang jelah kan..


kami kuar dari umah lebih kurang pkl 11 je kOt.. kat puchOng pkL 12, lebih kurang 1 lebiy kitOwg sampEi


last umie g sini msa umie keje kat ElXX dLu.. msa tu tiara neh baru je lgi kOt..






ni masing2 da knyang.. adeh! lupO nak amEk gambO hak3!!





GREEN GOODIES!!! wah! my favO kaLer..


tGk r durng neh.. ngarOt2 je uhuu...










ini budak beriya2 ngat nak g mandi, tpi tGk la bila udah sampEi, tiba2 dOk pelOk 'anOm' dy neh & nangeh2 sbb xnak mndi uhuu... jenOh umie pjOk.. stiLL xnak :( cmne je neh?








peace xtinggaL dOwh!!!





sebetul nye budak neh xchat.. mgkin dy rsa sejOk kOt uhuu






byk je lgi neh.. nti sambOng lgi keh..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..