Wah! lama da x g pd.. paling last msa gathering tagged budak2 tOmenjEtz uhuu.. so nOw after 1year pLus, mai jgk lagi kami.. ermh.. kaLi ni d...

Vacation ke Tiara Beach ResOrt pt 1

0 Comments
Wah! lama da x g pd.. paling last msa gathering tagged budak2 tOmenjEtz uhuu.. so nOw after 1year pLus, mai jgk lagi kami.. ermh.. kaLi ni dGn bebudak GE kOt.. kami neh menOmpang jelah kan..


kami kuar dari umah lebih kurang pkl 11 je kOt.. kat puchOng pkL 12, lebih kurang 1 lebiy kitOwg sampEi


last umie g sini msa umie keje kat ElXX dLu.. msa tu tiara neh baru je lgi kOt..






ni masing2 da knyang.. adeh! lupO nak amEk gambO hak3!!





GREEN GOODIES!!! wah! my favO kaLer..


tGk r durng neh.. ngarOt2 je uhuu...










ini budak beriya2 ngat nak g mandi, tpi tGk la bila udah sampEi, tiba2 dOk pelOk 'anOm' dy neh & nangeh2 sbb xnak mndi uhuu... jenOh umie pjOk.. stiLL xnak :( cmne je neh?








peace xtinggaL dOwh!!!





sebetul nye budak neh xchat.. mgkin dy rsa sejOk kOt uhuu





video

byk je lgi neh.. nti sambOng lgi keh..


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...