alkisahnya si balQis . Demam xkebah2 jgk Abie berkali2 bgn tuk 'jelum' kepala dia dgn ais. yg aku pulak, punyalah sakit kepala mcm ...

puteri sulungku yg demam

0 Comments
alkisahnya sibalQis. Demam xkebah2 jgk Abie berkali2 bgn tuk 'jelum' kepala dia dgn ais.
yg aku pulak, punyalah sakit kepala mcm nak pecah Ikutkn mmg aku xbLeh nak EL, tpi terdEsak huhu... kaLo Balqis terpksa admit, kene pakai kad medical aku. so, nak tanak, amEk la EL. Habis semua yg dlm dept aku sms nGeE...

Pagi tu, g terus ke klinik saujana. Dh la bukak pkl 9. Aku siapkan breakfast, buat roti chEese.. beH gak, dpt idea dlm tv hehehe... BatRisyia pLak, sib baEk xwat peRanGai. Elok jeRk ikut abie dia g tadika, siap pesaN pLak tu "abiE, nNti amEk adik awal ye?"

Sesampai kat kiNik, kata dOctor demam balQis mmG ttp tnggi 39.4
aku dh xterkata apa dh. kata dOct, hOspitaL mana nak refEr? cpt2 aku jwb SJMC. Dgn lelehn airmta, balqis mengekor je kami. Sian plak ingt2 cOz balQis jenis yG agak fobia dGn suntikn & darah heheh

Spt yG diduga, balQis sikit punya melOmpat bila jarum dimasukkan. nasib baEk durang standby nuRse tuk pegang. kalO x, sure patah jarum tu. walau cMnEr punG, alhmdulillah semuanY seLamat. tiba msa tuK menunGgu resuLt le pLak hadOih!! sMntaRa menunGgu, kami g lepak2 kat aRea sunway jab... dRipd dOk melenGunG kat sanE huhu...
akhiRny msa yG dtnGgu dh pN tiba... ALhamduLiLLah, balQis tiada jangkitN denGgi. Hanya sekadaR viRus & antibOdi yG sednG cuba tuk wat pRotectiOn tuk buiLdup (betOL ke pe yG aku ckp kn nieH?) bantai jELah >>labU... <<

sO, setakat niE, perubahN mmG adE... oN oFf demaM pN mmG adE gak... bRapa kaLi daa abiE bGn lapkN bdN balQis dGn ais huHu.. aRini... da staRt noTy, baRu jab tadi batRisyia nanGes sbB duranG beRebuT pEn.. huRmh.. maLeh nak laRang da...



waktu dLm pRjLnan g SJMC


cOntRoL ayu waktu menunGgu tymE g amEk daRah



besOr bagak ubat!


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...