tiada yg special sbnrnya ari mggu ni. Cuma best boleh bgn lewat {xbleh jugak sbnrnya, dh terbiasa bgn awal tpi still boleh smbung tdo la} h...

kisah hari minggu

0 Comments
tiada yg special sbnrnya ari mggu ni. Cuma best boleh bgn lewat {xbleh jugak sbnrnya, dh terbiasa bgn awal tpi still boleh smbung tdo la} harini, umie bz suruh balqis & batrisyia wat homework. hadoih!! naek perit dh tekak ni. sblm tu, durang sibok maen2 kat laman. Pas umie siap buat nasi goreng, durang dh siap makan umie teruskan dgn 'mendobi' durang pulak. tgk bz dok 'mberus' balqis, terpndng kesan kat bahu. taw ape dia jwb? hehehehe

"kakak nak duduk kat dpn, sarah xbgi, dia geram dia gigitlah" senak perut umie gelak sorang2 dlm bilik air. mak pun turut ikut gelak sama bila taw pe cite. hehehe.. budak2 biasalah. balqis pulak badan dia mmg bnyk isi, tntu sedp si sarah dok gigit {datin jgn marah sarah pulak, alah budak2 biasalah. lepas dri tu, durang kwn baek balik}

Dh siap dobi, umie berikan balqis kertas & suruh dia buat karangan. Ceritakn apa yg dia buat kat sekolah. Nilah antara yg sempat umie rakam kan... batrisyia punya homework xsempat nak amek, sbb bz dgn mende laen huhu..


antara karangn marvelous balqis hehehe

perhatikan gelagat adik hehehe... bz body betul!


Jadi, utk mggu depan rsanya plan nak bwk budak2 ni g sunway lagoon. Tpi, xkan kami je kan? ingt2 nak plan sekali dgn datin & syah. Amcm korang? Ada berani sahut cabaranku ini? kui3...


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...