kisah hari minggu

4:29 PM

tiada yg special sbnrnya ari mggu ni. Cuma best boleh bgn lewat {xbleh jugak sbnrnya, dh terbiasa bgn awal tpi still boleh smbung tdo la} harini, umie bz suruh balqis & batrisyia wat homework. hadoih!! naek perit dh tekak ni. sblm tu, durang sibok maen2 kat laman. Pas umie siap buat nasi goreng, durang dh siap makan umie teruskan dgn 'mendobi' durang pulak. tgk bz dok 'mberus' balqis, terpndng kesan kat bahu. taw ape dia jwb? hehehehe

"kakak nak duduk kat dpn, sarah xbgi, dia geram dia gigitlah" senak perut umie gelak sorang2 dlm bilik air. mak pun turut ikut gelak sama bila taw pe cite. hehehe.. budak2 biasalah. balqis pulak badan dia mmg bnyk isi, tntu sedp si sarah dok gigit {datin jgn marah sarah pulak, alah budak2 biasalah. lepas dri tu, durang kwn baek balik}

Dh siap dobi, umie berikan balqis kertas & suruh dia buat karangan. Ceritakn apa yg dia buat kat sekolah. Nilah antara yg sempat umie rakam kan... batrisyia punya homework xsempat nak amek, sbb bz dgn mende laen huhu..


antara karangn marvelous balqis hehehe

perhatikan gelagat adik hehehe... bz body betul!


Jadi, utk mggu depan rsanya plan nak bwk budak2 ni g sunway lagoon. Tpi, xkan kami je kan? ingt2 nak plan sekali dgn datin & syah. Amcm korang? Ada berani sahut cabaranku ini? kui3...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...